Profile cover photo
Profile photo
Godjord.dk
4 followers -
Forhandler af jord-, brænde- og haveprodukter i høj kvalitet.
Forhandler af jord-, brænde- og haveprodukter i høj kvalitet.

4 followers
About
Posts

Post has attachment
Ny artikel! TRÆFLIS - Alt hvad du behøver at vide om træflis i haven. Fordele, ulemper og muligheder med de forskellige typer flis der benyttes i danske haver. Herunder barkflis, kakaoflis, skovflis og almindelig træflis.

Læs mere på: https://www.godjord.dk/flis-traeflis
Add a comment...

Post has attachment
Granitskærver i indkørsel - trin-for-trin

Skal du i gang med at anlægge en ny indkørsel, er det nærliggende at benytte granitskærver. Ud over at være et stilfuldt alternativ til perlesten, betonfliser eller grus, har du med granitskærver i din indkørsel en række fordele.

Anlæg selv en indkørsel med granitskærver
Det bringer desuden et rustikt og flot udtryk frem, og med det store udvalg af farver - fra rød og hvid til grå og sort - skabes en flot kontrast til huset og den omkringliggende natur.

Skal du selv i gang med at anlægge en indkørsel med granitskærver, så har vi de materialer som du har brug for. Følg nedenstående gør-det-selv guide, og vær sikker på et godt resultat når du skal i gang med din indkørsel....

Se guiden her: https://www.godjord.dk/granitskaerver-i-indkoersel
Photo
Add a comment...

Post has attachment
HAVETIPS: Lav dit eget højbed

Sådan laver du dit eget højbed
Et højbed er rigtig god ide hvis du vil danne afgrænsninger i f.eks. køkkenhaven eller mellem køkkenhaven og din resterende have.

Ud over at give niveauforskel i haven, giver et højbed dig også en bedre arbejdsstilling, når du arbejder i bedet eller høster bær og planter.

Kendetegnede ved højbede er, at de er bygget ca. 40 cm. over almindelig jordniveau. Det betyder at et højbed hurtigere bliver tørt og varmt efter vinterens fugt og kulde. Derved kan du så tidligere i dem end i almindelige bede i jordniveau. Se mere herunder:-)
Add a comment...

Post has attachment
SE VORES SENESTE ARTIKEL PÅ GODJORD:

Sådan undgår du alger i havedammen

Undgå alger i havedammenEr du så heldig at have havedam, så har du sikkert oplevet tidpunkter hvor en irriterende algevækst har gjort vandet uklart og grønligt 

Problemet med alger opstår som oftest i forbindelse med nyanlagte havedamme eller havebassiner, da vandet direkte fra vandværket indeholder næringssalte, der giver grobund for alger. Samtidigt fungerer bassinets vandrensning sjældent optimalt, når banninet er er helt nyanlagt....
Add a comment...

Post has attachment
GOD NYHED:-) Vil du som os gerne dyrke din have økologisk? Så er vore nye jordprodukter godkendt til økologisk dyrkning ved Miljø- og Fødevareministeriet:-)

http://www.godjord.dk/okologisk-jord
Add a comment...

Post has attachment
Tips til den lille have

Har du en lille have, betyder det ikke nødvendigvis at du ikke kan få en hyggelig og attraktiv have.
Add a comment...

Post has attachment
Sådan giver du din græsplæne topdressing:

Topdress benyttes når din græsplæne er i god vækst. Forår eller efterår har ikke den store betydning da virkningen ses i flere år.

1) Slå din græsplæne med en plæneklipper på et lavt trin. Gerne omkring 3,5 cm.

2) Plænen rives efter eller luftes med en plænelufter. Dette giver ilt til græsrødderne og løsner overfladen.

3) Løsnet mos og løv fjernes

4) Så eventuelt græsplænen efter med en græsblanding af høj kvalitet. Vær opmærksom på at der kan være stor forskel på kvaliteten af de forskellige græsblandinger på markedet. En god græsblanding bør bestå af omkring 4-6 forskellige græssorter. Det er nødvendig, da det ikke er alle sorter der spirrer og visse sorter kun holder et par år. 

5) Herefter udspredes topdressingen i et lag på 5-8 mm. Det kan gøres på flere måder. Enten ved udkastning med skovl, hvorefter du fordeler topdressingen med en rive efterfølgende. Eller ved at tippe topdressing fra en trillebør i lange baner - og derefter fordeler det med en rive med tænderne opad.

6) Til sidst bør græsplænen trækkes over med enten en palle, et rivenet eller en anden større genstand, for at plænen bliver så jævn som muligt. 

7) Giv plænen kvælstof med omhu. Ønsker du en jævnere græsplæne, kan der udlægges topdressing op til 3 gange årligt. Så er det dog ikke nødvendigt at lufte og efterså.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nu nærmer juletiden sig med hastige skridt. Benyt rabatkoden "jul" under betaling - og vi giver kr. 100,- rabat på alle ordrer med træbriketter. 

http://www.godjord.dk/briketter
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded