Profile cover photo
Profile photo
nur mazni
I'm not perfect I'm original
I'm not perfect I'm original
About
Posts

Post has attachment
Kek Batik
Kek Batik Bahan-bahan:    1 paket biskut Marrie (dipatah patahkan) 4/5 sudu serbuk koko (mengikut cita rasa) 250gm Butter 1 tin susu pekat 1 cawan air (atau lebih) Cara-cara: 1.  Cairkan butter dlm kuali 2.   Masukkan susu pekat 3.   Masukkan serbuk koko da...

Post has attachment
90'an
Assalamualaikum semua Hari ni sis nak update sikit pasal event yang sis ada join sepanjang semester empat sis berada di lendu ni. Event kolej sabby yang ala ala flashback zaman dulu-dulu "Riadah Generasi 90'an" sis join dengan housemates haritu. Sem lepas k...

Post has attachment
Creampuff
Bahan-bahan : p/s: untuk memudahkan, buat filling dulu baru buat puffnya Filling Kastard (cream) 2 sudu besar tepung gandum * 2 sudu besar tepung jagung * 8 sudu besar gula * 2 cup susu segar (480ml) 2 biji telur  1 sudu teh esen vanila 2 sudu besar mentega...

Post has attachment
Konvokesyen UiTM 85th
Assalamualaikum semua hai korang long time no see lah hahaha sejak sejak umur dah 21 ni lagi tak tau nak tulis apa kat blog ni, lecturer kata daripada tulis benda merepek kat blog baik tulis benda berfaedah,  tapi takde benda berfaedah sgt pun yg aku pernah...

Post has attachment
do come and read my new post in march. loveeee yaaa~

Post has attachment
fav miscellaneous
Assalamualaikum hai semua, lama sangat tak update blog rasanya. busy sangattt semenjak ada life baru ni hahahaha. rasanya lepas habis dip terus senyap blog ni. sepanjang masa cuti tu sibuk kerja pergi pagi balik petang, cuti sabtu ahad pun release kan penat...

Post has attachment
Perak
Assalamualaikum sis bukan jatuh terjelepuk dari langit turun ke bumi Perak. Tidakkk ! Ini qada' dan qadar Allah. dah tertulis yang sis kena beredar dari Melaka dan belajar berdikari. bukan senang nak terima kenyataan kena belajar jauh sikit(sikit kot) darip...

Post has attachment
2 1/2 Years of Diploma Finally End
Assalamualaikum Akhirnya weh koranggg. Akhirnya. Setelah penat lelah menelan air peluh yang menitik-nitik hasil daripada pembelajaran selama 2 tahun setengah ni. hui bukan senang weh (sape kata senang tu dia sewel hahaha atau mungkin dia budak genius yang n...

Post has attachment
my sis final year project, need like from all of you. 500 likes is a compulsory. please like and share , thanks love ya 😘

Post has attachment
Final Exam
Ya Allah, kuatkan semangat dalam diriku. Lapangkan lah fikiran untuk menerima segala pelajaran yang aku telah pelajari selama ini. Kuatkan lah ingatanku. Hapuskan sifat malas dalam diriku dan sentiasa peringatkan aku kepadaMu.  Dah semester tiga dah aku, da...
Wait while more posts are being loaded