Profile cover photo
Profile photo
VONQ | Online Recruitment Marketing
9 followers
9 followers
About
VONQ | Online Recruitment Marketing's posts

Post has attachment
We spraken onlangs met Michael Letsch, HR Manager bij Arval, over de grote groeidoelstelling die Arval heeft en hoe het boosten van hun werkgeversmerk hierbij helpt.


Post has attachment
Tijdens de Webinar Marathon van Intelligence Group op 22 augustus geven wij de webinar 'Small data recruitment. Hoe werf je succesvoller met behulp van data?'.

Schrijf je nu gratis in via: https://goo.gl/OZScdQ
Photo

Post has attachment
Recruitment is marketing! Schrijf je nu gratis in voor de webinar 'Bereik de ideale kandidaat' en leer in een uurtje hoe je met de inzet van Online Recruitment Marketing de ideale kandidaat bereikt.


Post has attachment
Dimitra Retsina treedt aan als CTO/CPO bij VONQ en zal een cruciale rol gaan vervullen in de doorontwikkeling van het VONQ Job Marketing Platform.

Post has attachment
In één oogopslag zien wat ons platform jou te bieden heeft? Bekijk onze infographic en start direct met dé online marketingtool voor jouw vacatures!


Post has attachment
Een goed, sterk design van een digitale dienst creëert onderscheidend vermogen en daarmee uiteindelijk het vermogen om te creëren. Hiervoor heb je een UX-designer nodig. Maar waar vind je deze?

Post has attachment
Vanaf volgende week hebben de eerste delen van Nederland vakantie en dat betekent dat de zomervakantie is aangebroken. De tijd dat alles dan plat ligt is nu echt wel voorbij; de zomer biedt steeds meer mogelijkheden voor recruiters!

Post has attachment
We spraken met Peter Geleedst, recruiter bij Sensire: "Vooral voor onze HBO/WO functies is VONQ vaste partner."

Post has attachment
Dagelijks wordt er door recruiters op allerlei manieren aan Developers getrokken. Wat is de juiste ‘tone of voice’ en welk gedrag dient vermeden te worden?

Post has attachment
Ons Job Marketing Platform is nu ook volledig beschikbaar in het Nederlands! Gebruik jij dé online marketingtool voor je vacatures nog niet? Start direct: https://goo.gl/eUYEcP


Photo
Wait while more posts are being loaded