Profile cover photo
Profile photo
Hanif Sobaruddin
46 followers
46 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Tentang Perasaanku
Awak , Sometimes kami cuba untuk faham awak. Tapi mungkin kami gagal untuk memahami awak.  Awak , Setiap hari saya tunggu awak. Bila saya penat tunggu awak , saya cuba untuk start conversation dengan awak. Kadang , kami takut bila kami yang start dulu , awa...
Add a comment...

Post has attachment
Jika Awak Tahu
Awak , awak nak tahu something tak ?  Awak , saya tak tahu la awak. Kenapa hati kami ni rasa sesuatu. Sesuatu yang sukar untuk diungkap.  Awak , sepanjang perkenalan kita , i feel happy. Kami rasa bahagia. Rasa tenang walaupun kadang tu nampak awak lelaki ,...
Add a comment...

Post has attachment
Aku Yang Kusut 😴😴
Assalamualaikum semua. Lama sungguh kan Hanif menyepi. Apapun , puasa sudah nak dekat. Pejam celik pejam celik dah nak puasa. Cepat masa berlalu.  Sejak-sejak Hanif pulang dari Indonesia bulan March hari tu , Hanif rasa Hanif banyak hilang orang yang Hanif ...
Add a comment...

Post has attachment
Pengenalan Syarikat
Nama Syarikat                                    : Qaseh Atisha Travel Jenis Perniagaan                                : Perniagaan Tunggal Perkhidmatan Yang Ditawarkan         :1.  Pelancongan Malaysia dan Thailand                                          ...
Add a comment...

Post has attachment
Visi & Misi
VISI • “MESRA UNTUK SEMUA”  Iaitu satu perkhidmatan yang diberikan adalah berkonsep senang dan selamat bila menggunakan perkhidmatan yang diberikan agar  perhubugan antara pelancong dengan syarikat kami dapat di  wujudkan .  MISI Kami menitikberatkan kesele...
Add a comment...

Post has shared content
I need the link for download please
Good News for Lollipop users
Here you go
Check for update and download again.
Sorry for delay though
Add a comment...

Post has attachment
Ayuh Berubah Masa Depan Kita
Assalamualaikum w.b.t dan Salam 1Malaysia kepada semua.. Alhamdulillah , hari ni dah 7 hari kita berpuasa. Sekejap saja rasa. Untuk kali ini , Hanif nak kongsi lah sikit ilmu yang Hanif dapat Korang pernah dengar Toneexcel ? Toneexcel ni sebenarnya satu pro...
Ayuh Berubah Masa Depan Kita
Ayuh Berubah Masa Depan Kita
hanifphotography.com
Add a comment...

Post has attachment
Mimpi Buruk 26.06.2014
Assalamualaikum w.b.t dan Salam 1Malaysia. Syukur Alhamdulillah. Dengan limpah izin dan kurniaNya kita dapat meneruskan kehidupan di muka bumi ini. Untuk kali ni , Hanif ada cerita sikit mengenai mimpi. Lebih kurang jam 2 pagi , Hanif baru dapat melelapkan ...
Mimpi Buruk 26.06.2014
Mimpi Buruk 26.06.2014
hanifphotography.com
Add a comment...

Post has attachment
Reception and Outdoor Session Zana & Aswad
Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera buat semua. Syukur alhamdulillah , dengan limpah izin dan kurnianNya kita dapat lagi meneruskan kehidupan di muka bumi ini.  Untuk kali ini , Hanif akan kongsi la pengalaman pertama Hanif buat job sendiri dan dibant...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded