Profile cover photo
Profile photo
Adduat Zainal
109 followers -
Hamba Allah Yang Biasa
Hamba Allah Yang Biasa

109 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Teknik Berkesan Bersihkan Aircond
Add a comment...

Post has attachment
Teknik Berkesan Bersihkan Aircond
Rupanya just gunakan remote jer.. Selepas anda guna aircond waktu malam, JANGAN matikan terus aircond anda sebaliknya anda buat langkah berikut : - Tetapkan mode daripada "Cool" ke mod "Fan", tetapkan Kelajuan Kipas ke tahap paling tinggi. - Biarkan ia berj...
Add a comment...

Post has attachment
Panduan Mudah Tukar Kad ATM BankIslam / Maybank
Add a comment...

Post has attachment
Panduan Mudah Tukar Kad ATM BankIslam / Maybank
Semalam punya cerita aku kene buat card atm baru untuk bankislam dan maybank.. bukan sengaja tukar tapi perlu dah ditukar. Maybank tu memang wajib dah tukar sbb haritu dah dapat warning, dan chip aku pun tak valid untuk digunakan lagi. Bankislam pulak satu ...
Add a comment...

Post has attachment
Cara Bayar Pinjaman MARA Online (Bank Islam IB)
Add a comment...

Post has attachment
ra Bayar Pinjaman MARA Online (Bank Islam IB)
Hari ni aku nak share Cara Bayar Pinjaman MARA Online (Bank Islam IB) khususnya kepada mereka2 yang seangkatan. Bila dah cukup tempoh, so korang akan dapat surat dari MARA dengan arahan suh hang bayor balik la. Sebagaimana diketahui umum ( aiseh ayat skema ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded