Profile cover photo
Profile photo
Fara Dilot
82 followers
82 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
New Phone
Phone rosak terhempas. nak beli baru tak mampu. nak try plan yg free phone tu tapi banyak jugak nak kne bayo awal2 ek.. nak phone yang camera cun gilerzzz... ke beli kamera jek senang.. haha Setia nagn NOTE dari note 2, 4, 5... takkan nak beli note 8 plak.....

Post has attachment
Downgrade rumah
Yezza.. bln 10 ni dikejutkan dengan berita yg perlukan kecekalan minda untuk buat decision.. Ijad dpt tawaran kuaters kerajaan.. so kami kne buat keputusan dalam masa 7 hari samada accept or let go.. sbnrnye takde dalam list pon utk duduk kuaters sbb; 1. da...

Post has attachment
ROAD SAFETY RUN 2017 (ROSRUN)
Description ROSRUN2017 is aimed at boosting awareness on road safety beyond running among Malaysian road users. It is organized by MIROS, an agency under the Ministry of Transportation (MOT). This event is also held in conjunction with MIROS’s 10 th  year a...

Post has attachment
TAM: Bawang Putih Bakar
As I aged, eventho penuh onak ranjau berduri, I still want my aging process to be a graceful one. So bermula saat ini, I akan bukak tag baru: Tips Awet Muda (TAM)..  Walopon some says:     “You don't stop laughing when you grow old, you grow old when you st...

Post has attachment
Gelang hantaran nikah
Woot woot.. sedar tak sedar.. tak sedar diri diam tak diam gaduh gusti dengo setaman.. dah 8 tahun kahwin.. dalam masa 8 tahun ni berat naik dalam 30 kg.. woot woootttt.. gelang nikah untuk batal air sembahyang pon dah tak muat dah.. ada hajat nak gantikan ...

Post has attachment

Post has attachment
The hikmah
Someone, Allah send to help me, maybe, but im sure thats the main reason.. had listed out the hikmahs that I should ponder upon.. not just be soo overwhelming on just the surface of hurtness.. dwelling on the sadness.. antara hikmah yg telah di listed out b...

Post has attachment
sakit kepala
Lately sering kne serang sakit kepala Dlu, bile org selalu kne sakit kepala aku mcm pelik.. sakit kepala yg mcmana yg sakit sgt tu.. pening2 ke.. sbb dlu, sakit kepala aku ada sgt mild yg bareable.. Tapi bile dah beso ni.. dah bnyk menghadapi dunia... kerap...

Post has attachment
Lesen memandu area Bangi, Kajang, Putrajaya, Cheras
Amaran: Ini adalah iklan free untuk suami saye.. Bagi sesape yang nak ambek lesen memandu, nak amek lesen kereta, motor, bas, lori, GDL.. nak belajar motor, kereta.. nak amek lesen L, B, D.. Dan tinggal di area Bangi, Kajang, Putrajaya ato Cheras.. SM Megah...

Post has attachment
Belajar memandu area Bangi, Kajang, Putrajaya
Anda baru lepas SPM? Dah bosan dok melepek jek kat umah? Dah tatau nak buat ape nak tunggu lagik 2 bulan result keluar? Apa tunggu lagi.... mari2 belajar memandu, ambil lesen memandu sementara stock masih ade.. huhu.. Belajar memandu dan ambil lesen memandu...
Wait while more posts are being loaded