Profile cover photo
Profile photo
masini de inchiriat bucuresti
11 followers -
rent a car bucuresti, rent a car otopeni, inchirieri masini bucuresti, inchirieri masini otopeni, masini de inchiriat bucuresti, masini de inchiriat otopeni
rent a car bucuresti, rent a car otopeni, inchirieri masini bucuresti, inchirieri masini otopeni, masini de inchiriat bucuresti, masini de inchiriat otopeni

11 followers
About
Posts

Post has attachment
Au fost produse numai 1000 de exemplare Alfa Romeo 8C Competizione dintre care 500 erau variante coupe si celelalte 500 erau variante spider. Aceasta masina era dotata cu un motor V8 Maserati de 4,7 litri care avea o putere de 450CP. Exista multe guri care sustin ca Alfa Romeo 8C Competizione este cea mai frumoasa masina produsa in epoca moderna. O alta creatie de exceptie a celor de la Alfa Romeo a fost 33 Stradale. Masina a fost produsa intre anii 1967 - 1969.
Add a comment...

Post has attachment
Astazi o sa va prezentam cele mai frumoase modele produse de compania italiana Alfa Romeo. Aceasta compania a creat de-a lungul timpului unele dintre cele mai frumoase masini din lume din punct de vedere al designului cat si al performantelor. La ora actuala exista in lume modele Alfa Romeo care pot valora mai mult de 20 de milioane de Euro. Unul dintre cele mai frumoase modele fabricate recent de Alfa Romeo este 8C Competizione.
Add a comment...

Post has attachment
Motorul lui Thomas Savery nu era suficient de puternic pentru a putea intretine procesele industriale. Primul motor cu aburi performant a fost construit de Thomas Newcomen. Acest motor putea pompa apa la o fecventa de 16 miscari ale bratului pe minut. Motorul lui Newcomen a primit imbunatati din partea scotianului James Watt in anul 1776.
Add a comment...

Post has attachment
Astazi vom continua sa va prezentam istoria motorului cu aburi. Motorul cu aburi a fost una dintre cele mai importante inventii din istoria omenirii si descoperirea acestuia a dat startul unei perioade unei serii de inventii care a schimbat lumea. Primua masina cu aburi a fost conceputa acum 2000 de ani dar motorul cu aburi a fost folosit pentru prima data in jurul anului 1698.
Add a comment...

Post has attachment
Noul Lamando care a fost lansat in China la salonul auto de Chendgdu ne da semne ca urmeaza lansarea unei noi generatii VW Jetta in Europa. Lamando este construit pe platforma MQB care este folosita si pe noul Volkswagen Golf 7. Lamando beneficiaza de doua motoare pe benzina de 1,4 litri respectiv 2,0 litri. Motoarele noului Lamando sunt cuplate la o cutie de viteze DSG cu sapte trepte.
Add a comment...

Post has attachment
O sa va prezentam in continuare noul Volkswagen conceput pentru piata chineza, Volkswagen Lamando. Noa masina are dimensiuni mai reduse decat ale unui Passat si da impresia ca este noua generatia VW Jetta. Inainte ca in Europa sa fie lanat noul Passat au aparut poze cu VW Magotan, varianta lui Passat pentru piata din China.
Add a comment...

Post has attachment
Nu putem din pacate sa conducem autoturisme ieftine, dar foarte bune pentru utilizare in oras, care ne sunt la indemana in vanzarea autovehiculelor uzate, la un pret accesibil: ne referim aici la Matiz/ Chevrolet Spark si la Tico, modele pe care romanii le-au folosit foarte mult si care s-au dovedit a fi extrem de utile la nevoie.
Add a comment...

Va intrebati ce masini pot fi conduse la subcategoria B1? Este simplu: la aceasta subcategorie pot fi conduse autovehiculele ce au trei sau patru roti, au masa proprie de peste 400 kg, dar nu mai mare de 550 kg si sunt echipate cu un motor cu ardere interna, cu o capacitate cilindrica mai mare de 45 cm cubi sau cu orice alt motor cu o putere echivalenta sau cu o viteza prin constructie ce depaseste 50 km/h.
Add a comment...

Post has attachment
Intr-adevar la unele masini este posibil sa apara unele probleme dupa mai multi ani in care au fost folosite, dar exista si masini care in ciuda varstei lor merg foarte bine. In continuare o sa va prezentam cateva dintre aceste masini. Mercedes-Benz W113. Aceasta masina a fost lansata in luna martie a anului 1963 la Salonul Auto  de la Geneva.

Pentru rent a car bucuresti fara card de credit apelati la: http://www.dmccars.ro/
Add a comment...

Post has attachment
Astazi vom incepe sa va prezentam cele mai bune masini clasice pe care sa le puteti folosi in viata de zi cu zi. Cu totii ne dorim o masina pe care sa o putem folosi zilnic, si am fi si mai incantati daca am avea o masina clasica cu care sa ne rezolvam problemele cotidiene. Problema este ca multe persoane se feresc de masinile clasice deoarece sunt ingrijorati ca acestea sunt vechi si ca s-ar putea sa le faca intr-o zi probleme.

Pentru rent a car bucuresti apelati la: http://www.dmccars.ro/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded