Profile cover photo
Profile photo
Rina Myvi
3 followers
3 followers
About
Rina's posts

Post has attachment
siapa kita???
assalamualaikum...u allss che na ada balik..biasala aku kan artis kejap ada kejap takde..nasib kaki ada 2 je ..kalau ada 8 ..tak tahu la macam ne aku jalan..mau kalut sedunia hehe.. biasalah keje kan..sekarang awal-awal sekolah mau la aku merempan..nak memb...

Post has attachment
ithink---ithinkthong
apa ka benda alah nie..ithink..jap che na ithinkthong jelah.. mau aku x pening . memula sains n bi bocor..   semalam gempar lagi math kertas 1 pun bocor..hoit ingat noe peksa spm ke nak bcr bcr bagai..aku dah berangan nak main je..tetiba kena ulang balik be...

Post has attachment
Air Mata di Kuala Lumpur
kau mampu tajuk air mata di kuala lumpur..kalau rasa2x tisu tu x cukup banyak gi beli sekotak eh..bila che na dengar lagu nie..mmg aku rasa so close la ngan lagu ni..bukan sebab aku nie saloma ke pramlee ke..sebab aku memang menangis nak tinggalkan KL   htt...

Post has attachment
weekend yg sejoksss
Salam n morning..wah rajin plak Che Na hupdate blog..kalau x berzaman aku rasa aku nak nulis...alasan yg diterima pakai 1. Tenet aku slow 2. Bnyk sgt pic dlm gallery ( harus aku transfer jap ag) 3. Malas wakaka..aku skrg bz layan whatsapp n fb..bnyk benda n...

Post has attachment
assalamualaikum khalifah
Salam..rasanya dh lama Che Na x menulia..bukan x nak story mory kat korang..banyak.sangat cerita sampai x terkira..kekadang cite pun dpt legakan perasaan kan..ok cite hari nie ialah....... .... ........ Che Na dpt anak baru lagi.  Dah bukak mata 2nd day Har...

Post has attachment
hoit nak biar bersarang ker??
  u alls dah berzaman Che Na tak update blog kan..mmg nak cite memacam..cuma kekadang  x semua benda kita boleh cerita kat orang..sebab kita x tahu apa opinion or pandangan orang..kita rasa nak share kegembiraan..orang kata nak menunjukkan..keadang nak mint...

Post has attachment
short holiday
happy holiday..va va kemain org kl/selangor cuti sakan korangm.ada stat sekolah hari rabu..ada stat sekolah hari isnin..hehe..isnin tu kira standardla..xde extra cuti la kan..tp ada Che Na kisah sbb den koje ari isnin..sob sob sambil lap air mata di hujung ...

Post has attachment
bye bye maxis..hye hye to celcom
aloha u allss.lama nya Che Na x menaip..banyak jer citer nak story mory..tapi aku ada masalah sikit..asal nak type je aku ngantuk..asal ngantuk je aku nak pegang laptop..mmg x la..baik aku tdo kan hehehe..   untuk 2014, aku memang nekad nak guna celcom..buk...

Post has attachment
selamat datang 2014
 wah wah wah...ko bercuti ke Che Na sampe x berusik blog nie..ok banyak benda ok Che Na nak story mory kat u alls..tapi sabar ye anak2x..Che Na dalam proses penyesuaian diri tok tahun 2014.. maybe agak terlambat tok Che Na wishkan selamat tahun baru 2014 ke...

Post has attachment
Mujhse Dosti Karoge
va va..testing testing..Che Na tengah type guna laptop baru..walaupun typo..laptop nie sebab dia besar sikit..screen dia 15.6"..selalu kita pakai 14" je..konon nak ada keyboard macam computer..poyo kan..nak ada keyboard macam computer beli lah computer kan....
Wait while more posts are being loaded