Profile cover photo
Profile photo
Theresa Marie Ivetorp
219 followers
219 followers
About
Theresa Marie's posts

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhoto
07.11.2015
4 Photos - View album

Post has attachment
Photo

Post has shared content

Post has attachment
#ijobbdagene er i gang. Jeg var så heldig å få delta på foredrag om "Sosial bedriftskommunikasjon" ved Cecilie Staude og Svein Tore Martinsen.
Foredraget belyste hvordan vi som jobber med #attføring kan benytte oss av digital kommunikasjon.
Kanskje vil dette bidra til mer lavterskelkommunikasjon i sosiale kanaler. #arbeidsinkludering
...så var det ekstra stas at de brukte gruppen vår "Arbeidsinkludering" på Linkedin som eksempel.

Photo
Photo
2 Photos - View album

Post has attachment

Post has attachment
Jobbfakta for 2014. Oppsummert av Adecco.

Post has attachment

Post has attachment
Her er en spennende løsning som kan skape samarbeid og effektivisering i attføringsbransjen.
 Jobbsøkere får mulighet til en oversiktlig presentasjon av seg selv, og tilgang på potensielle arbeidsgivere.

Post has shared content
Tror jeg hadde både glad og livredd..

Post has shared content
Google Som Politi, Jury, Dommer Og Bøddel?
Jeg retter et kritisk øye mot Google i denne månedens spalte på nettstedet +Search Engine Land. Google har for mye makt og det er ikke likhet for loven, skriver jeg.

Hvordan er denne saken viktig?
Søkemotoren Google spiller en viktig rolle i kjøpsprosessen. Finnes du ikke på Google, går salget til dine konkurrenter. Men dette handler om mye mer enn transaksjoner og omsetning. Folk bruker også Google til research, og hva man finner der påvirker hva de tenker, sier og gjør. Både oponionsledere, journalister, bloggere og nybakte mødre blir påvirket, tar beslutninger og handler basert på hva man finner på Google. Google påvirker liv. Med en slik makt har Google et ansvar, eller?

Hvorfor skrev jeg dette innlegget?

1.) Som konsulent møter jeg mange flotte mennesker og bedrifter. Flotte, men frustrerte. Frustrerte og oppgitte fordi Googles retningslinjer er så vanskelige å tolke og forstå. De ønsker å følge reglene, men forstår dem ikke.

2.) Ledere og nettstedseiere er frustrerte over manglende inngripen fra Google sin side, slik de påstår at de vil gjøre, ovenfor juksemakere som bevisst utnytter smutthull i søkemotorens algoritmer for å rangere sine nettsider høyere på resultatsidene. Det er ikke like konkurransevilkår. Innrapportering av brudd på Googles retningslinjer gir gjerne ingen effekt. Man følger rutinene for innrapportering, uten at Google rydder opp. Det oppleves slik at juks ikke får konsekvenser. Juksemakerne drar forretningsfordeler, vinner nye kunder og skaper vekst.

På vegne av disse menneskene og bedriftene ønsket jeg å formidle et viktig budskap og forhåpentligvis bli hørt av Google.

Les innlegget og ta gjerne del i diskusjonen!

Hilsen Trond

#markedsføring #søkemotormarkedsføring #søkemotoroptimalisering #analyse #ehandel #salg #forretningsutvikling #handel #webutvikling #googlenorge #nettbutikk #politikk #juridisk #ansvar #ledelse #pr #søkemotor #søkemotorer #sem #seo #google #søkemotoroptimering #samfunn #debatt #nyheterWait while more posts are being loaded