Profile

Cover photo
Tenekedoupoli Tenekedoxora
207 followers|539,247 views
AboutPostsPhotosVideos+1's

Stream

 
"ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ η "16χρονη πόλη" Δυνατά Καίτη Κυλάκου"
http://mirmigi.blogspot.gr/2014/05/16.html
 ·  Translate
Δέχομαι ηλεκτρονικά μηνύματα mirmigofolia@gmail.com ανήθικες προτάσεις δεν δέχομαι. Το μπλογκ αυτό, λέει την αλήθεια. Διαδρομές σε bloggers. sibilla - σίβυλλα · Ένας Σταύρος να μας σώσει! Πριν από 16 δευτερόλεπτα. κορυδαλλός · Καλογιάννης Παντελής. Πριν από 1 ώρα. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, Φωτεινόπουλος ...
1
 
Πήγε για μαλί και βγήκε κουρεμένος ο εκδότης;
Στηρίζει "με νύχια και με δόντια" τον εκλεκτό του, για τις δημοτικές εκλογές στον Κορυδαλλό, όμως επικόλλησε σύνδεσμο που παραπέμπει στις ιστοσελίδες του και εκτέθηκε, αφού τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα 3 ώρες μετά. Όλα αυτά συνέβηκαν στην καταπληκτικά  αναπτυσσόμενη ομάδα του facebook (8.300 μέλη). Έχουν περάσει 4 ώρες και ο διαχειριστής "νέα κορυδαλλός" δεν απαντά!!! Οι ερωτήσεις έχουν ως εξής: Αληθεύει ότι εκπροσωπείτε προφίλ εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, των οποίων η επιχειρηματική δραστηριότητα έχει κρίσιμο συμφέρον για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών;

Διαψεύδετε ότι πρόσωπο από τα άμεσο συγγενικό περιβάλλον του εκδότη τον οποίο εκπροσωπεί το προφίλ σας, έχει ήδη δηλώσει υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Δημόπουλου;

Γνωρίζετε ότι το (επιχειρηματικό) προφίλ σας, θα έπρεπε να εκπροσωπείται ως σελίδα στο facebook, ενώ το έχετε φτιάξει ως ατομικό προφίλ; Είναι παράτυπο και αν γίνει «ΑΝΑΦΟΡΆ» θα διαγραφεί από την κοινότητα;

Είναι όμως αλήθεια, ότι έχετε φτιάξει εκτός από το «Νέα Κορυδαλλός» και άλλα παρόμοια προφίλ (Τοπικά Αυτοδιοικητικά Νέα - Αυτοδιοικητικα Νέα Αττικής)
και άλλα, τα οποία αναδημοσιεύουν «το ένα από το άλλο» τις ιστοσελίδες σας;

Τα αληθινά αρχικά σας είναι Δ.Β. ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανοίγοντας και μεγαλώνοντας τις εικόνες, μπορείτε να δείτε...
Σύνδεσμος ομάδας:  

https://www.facebook.com/groups/598518620241243/602749789818126/?notif_t=group_comment_reply
Σημ: Στην ομάδα αυτή, έχει συμφωνηθεί να αποφεύγονται οι πολιτικές διενέξεις.
 ·  Translate
3
Tenekedoupoli Tenekedoxora's profile photo
 
Αναρτήθηκε (χωρίς εικόνα) στο κεντρικό ιστολόγιο
http://mirmigi.blogspot.gr/2014/03/blog-post.html
 ·  Translate
Instantly connect to what's most important to you. Follow your friends, experts, favorite celebrities, and breaking news.
1
 
Like για τον  τενεκέ στο facebook

https://www.facebook.com/tenekedoxora.tenekedoupoli
1
 
Κανείς δεν απαντάει στο korydallos.bolgspot που αναφέρεται και πάλι σήμερα στην περίεργη δράση της ΕΣΕΠΑ. Φιγουράρει όμως στις φωτογραφίες ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Μελας, τώρα υποψήφιος Δήμαρχος Κορυδαλλού. Ο οποίος, πολύ καθυστερημένα, έχει πλέον ανακαλύψει την κακοδιαχείριση και τα σκάνδαλα της διοίκησης Κασιμάτη. Όταν ήταν αυτός, όλα πήγαιναν καλά!

http://korydallos.blogspot.gr/2014/02/blog-post_7188.html
 ·  Translate
2
Tenekedoupoli Tenekedoxora's profile photo
 
Η ανάρτηση του korydallos.blogspot παραπέμπει σε ένα μακρύ ιστορικό (εδώ) http://korydallos.blogspot.gr/search/label/%CE%95%CE%94%CE%9F%CE%9A-%CE%95%CE%A3%CE%95%CE%A0%CE%91
 ·  Translate
 
Είναι του Αγίου Βαλεντίνου. Ο Δήμαρχος στον Κορυδαλλό τσακώνεται με τους Αντιδημάρχους, ποιος είναι ο δράστης για το χρέος. 
 ·  Translate
3
 
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
Βάφτισαν τη συναυλία προεκλογική συγκέντρωση και την ακύρωσαν. 

http://mirmigi.blogspot.gr/2014/03/blog-post_19.html
 ·  Translate
Συμμορία ΠΑΣΟΚ: Με την 3987/2708/22-3-2010 κοινή απόφαση της κ. Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου και του προέδρου της Βουλής κ. Φίλιππου Πετσάλνικου, διορίστηκε στη Βουλή χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένο αντικείμενο και χωρίς προκήρυξη διαγωνισμού, η δακτυλογράφος στο Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος ...
1
 
Για τον Γιώργο Δημόπουλο από τον Κορυδαλλό,  "τον τοπικό κομματαρχίσκο της Β’ περιφέρειας Πειραιά" αναφέρει το δημοσίευμα του "πρώτου θέματος"
http://www.protothema.gr/blogs/blogger/post/340062/gia-ton-giorgo-dimopoulo-apo-ton-korudallo/

(Αντιγράφω)

Η είδηση μικρή. Σχεδόν ασήμαντη, όσο ασήμαντες είναι αυτές που ασχολούνται με τους κατά τόπους «βαρονίσκους» των Δήμων της χώρας. Μια «σφήνα» όπως λέγεται στη δημοσιογραφική αργκό, από αυτές που κάποια μικρά sites με τοπικό ενδιαφέρον ή τα blogs της τοπικής αυτοδιοίκησης «ξεθάβουν».

Ο τοπικός κομματαρχίσκος λοιπόν της Β’ περιφέρειας Πειραιά και σκληροπυρηνικός Πασόκος συνδικαλιστής των ΕΛΤΑ Γιώργος Δημόπουλος εξαφανισμένος εδώ και χρόνια από το πόστο του στην κρατικού ενδιαφέροντος εταιρεία καθώς τύγχανε της ανοχής του κόμματος και των εκάστοτε προέδρων των ταχυδρομείων, ετοιμάζει την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Κορυδαλλού.

Μέχρις εδώ κανένα ενδιαφέρον. Ποιον άραγε - πέραν μερικών χιλιάδων κατοίκων του μικρού πειραιώτικου προαστίου -ενδιαφέρει αυτή η είδηση;

Κι όμως. Θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει όλους μας.
Κι αυτό διότι τέτοιες περσόνες που τάχα μου θέλουν το καλό των συνδημοτών τους και που έχουν ως συνθήματα «πάνω από όλα ο Κορυδαλλός», «πρώτα το Καματερό» ή «όλα για τη Βαρδουκλάνα», είναι που κυριαρχούν στις εκλογές που θα έλθουν στο επόμενο πεντάμηνο.
Είναι οι γνωστοί συνδικαλιστές που «κοσμούν» (τρομάρα τους), τα ψηφοδέλτια πολλών ανά την επικράτεια συνδυασμών ή διεκδικούν Δημαρχίες και που εξαφανισμένοι από τις υπηρεσίες τους θέλουν κι από πάνω να «σώσουν»  τις πόλεις και των δημότες τους. Είναι τα λεγόμενα «παιδιά του κόμματος», που δίχως εφόδια, δίχως σπουδές, δίχως επαγγελματική εμπειρία αφού για χρόνια απείχαν της κανονικής τους εργασίας, έφεραν δήμους, κοινότητες και περιφέρειες στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Μεταξύ άλλων, ο κ. Δημόπουλος είναι συνταξιούχος των ΕΛΤΑ από τα οποία πήρε σύνταξη πριν φτάσει στην ηλικία των 55 ετών...

Και τώρα έρχονται αυτοί να μας «ξανασώσουν» ενώ – το αστείο – είναι πως οι περισσότεροι εξ αυτών «πουλώντας» το πρώην κόμμα τους δηλώνουν ως πονηροί πολιτευτές και – τάχα – ανεξάρτητοι.

Σαν τον Δημόπουλο του Κορυδαλλού λοιπόν, υπάρχουν πολλοί.
Γι’ αυτό ο ψηφοφόρος θα πρέπει να είναι υποψιασμένος. Υποψιασμένος στον κάθε εξαφανισμένο για χρόνια από το πόστο του συνδικαλιστή, που αντί να εξυπηρετεί τους συμπολίτες του στα ΕΛΤΑ, τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, καθημερινά ασχολείται με το να το παίζει κομματάρχης. Υποψιασμένος στον πολιτικάντη που δαπανά υπέρογκα για τα δεδομένα ενός απλού δημόσιου υπάλληλου για να εκλέγεται δίχως ποτέ κάποιος από το ΣΔΟΕ να αναρωτηθεί «πόθεν έσχες».

Υποψιασμένος για τους ανθρώπους εκείνους που αν και στήριξαν υπουργούς και βουλευτές είτε του ενός είτε του άλλου κόμματος, τώρα μιλάνε αντιμνημονιακά, αντισυστημικά με τα λίγα ελληνικά που ξέρουν.

Γιατί το πράγμα είναι ξεκάθαρο:
οι κοινωνικές μάχες δεν χάνονται μονάχα στα μεγάλα.
Δεν φταίνε μόνο οι 300 της Βουλής ή οι 40 της κυβέρνησης. Η ευθύνη είναι όλων μας. Φταίμε κι εμείς εάν πατάμε διαρκώς της μπανανόφλουδες των πράσινων, μπλε ή εσχάτως κόκκινων λαϊκιστών. Φταίμε κι εμείς εάν ψηφίζουμε τους μικρούς, ασήμαντους και φθαρμένους επαγγελματίες του συνδικαλισμού που ονειρεύονται νέα καριέρα στην πολιτική. 
 ·  Translate
2
Tenekedoupoli Tenekedoxora's profile photo
 
Το Θεάρεστο προφίλ της "Ανάσας Ζωής" στο facebook δεν απέφυγε χτες το βράδυ ένα μικρό μπερδεματάκι μεταξύ του περιφερειάρχη κ. Σγουρού και του περιφερειακού συμβούλου κ Λεωνίδα Αθανασιάδη. Απεκατέστησε μετά από λίγη ώρα το λάθος σε ότι αφορά τον περιφερειάρχη.

Προσέξτε τώρα:
ο περιφερειακος συμβουλος ΛΕΩΝΙΔΑς ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, σύμφωνα με τις περιγραφές της "Ανάσας Ζωής" είναι  (απλώς) "αξιόλογος", ενώ ο υποψήφιος για Δήμαρχος Κορυδαλλού ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΑΣ είναι (απλώς) "ικανότατος"!
 (Το θαυμαστικό είναι επίσης τοποθετημένο από την "Ανάσα Ζωής").
Αναρωτιέμαι για δυο πράγματα:
(α) Αυτές οι καλοπροαίρετες κυρίες που προσφέρουν εδώ και χρόνια ανιδιοτελώς, γνωρίζουν περί facebook; Γνωρίζουν ότι περιφέρονται οι φωτογραφίες τους πλαισιώνοντας τον "ικανότατο" στα ιντερνέτια; Συμφωνούν να "αξιοποιείται" με αυτόν τον τρόπο η εθελοντική παρουσία τους;
 
(β) Τόσο πολύ λοιπόν Κασιμάτη έχει ξεφύγει η κατάσταση;

Και μια θεάρεστη φιλολογική παρατήρηση (δική μου) για τον (την)  διαχειριστή (τρια), αυτού του προφίλ:
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ. 
 ·  Translate
2
Tenekedoupoli Tenekedoxora's profile photo
2 comments
 
Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση, μπορείτε να διαπιστώσετε εδώ την αμηχανία στο facebook
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202428833380258&set=p.10202428833380258&type=1

και εδώ
https://www.facebook.com/groups/korydallos/permalink/363745767097241/?stream_ref=2
 ·  Translate
 
Δραματική νύχτα για δύο στον Κορυδαλλό! ποιοι υποψήφιοι μας πουλάνε παστίλιες για τον πόνο του άλλου;
 http://mirmigi.blogspot.gr/2014/02/blog-post_23.html
 ·  Translate
2
 
Ο ένας κατασκοπεύει και ο άλλος απειλεί.
Διοικούν 20 χρόνια και θέλουν να συνεχίσουν. 
Γέμισαν δηλητήριο την ατμόσφαιρα. Να φύγουν...

Το δημοσίευμα, είναι από το προσκείμενο στον υποψήφιο κ. Μελά tsouxtra.

Καταγγέλλει το Δήμαρχο κ. Κασιμάτη ότι κατασκοπεύει, ότι είναι ψεύτης και συκοφάντης.

Στη συνέχεια καταλήγει στην απειλή ότι "θα βγάλει τα βρεμένα". 
Ως ακολούθως:
"...Να προσέχει όμως γιατί ο καιρός περνάει και τα στόματα ανοίγουν και αν βγάλουν κάποιοι τα στοιχεία που έχουν (ακόμα και χειρόγραφα) στον αέρα, κάποιοι θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν την πόλη..." 
 ·  Translate
4
Tenekedoupoli Tenekedoxora's profile photo
 
 
Και ενώ οι υποψήφιοι δήμαρχοι κκ Δημόπουλος - Μελάς διαγκωνίζονται σε ποιόν από τους δυο θα κλείσει το μάτι, εκείνος σύμφωνα με όσα ακούστηκαν εδώ και λίγες ώρες διαπραγματεύεται θέση υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη στο ψηφοδέλτιο Παχατουρίδη. Μάλιστα, η πληροφόρηση λέει ότι υψηλά ιστάμενοι εκκλησιαστικοί παράγοντες παρεμβαίνουν πιεστικά υπέρ Στέφανου Χρήστου, στο "κορυφαίο" επίπεδο της Νέας Δημοκρατίας.  Τσάμπα οι τεμενάδες του Γιώργου και του Γιάννη. Ο Στέφανος, μόνιμη προτεραιότητα έχει τον εαυτό του.
 ·  Translate
1
Tenekedoupoli Tenekedoxora's profile photo
Work
Occupation
http://mirmigi.blogspot.com
Basic Information
Gender
Decline to State
Tenekedoupoli Tenekedoxora's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
ΛΟΓΟΣ
plus.google.com

Ένας τόπος ανταλλαγής απόψεων και σκέψεων!