Profile cover photo
Profile photo
Cornelia vi Brittania
55 followers
55 followers
About
Posts

Post has attachment
[ Permulaan Baru ]
With Allah's love Assalamualykum my dear Alhamdulillah. Sekarang baru berkesempatan nak update blog bersarang ni. So. Apa yang selama ni Cleo buat? Busy bebenor. Kalah menteri. Menteri pun sempat ja update itu ini. >.< Actually, Cleo baru habis Fasa 1 Kursu...
Add a comment...

Post has attachment
[ FREE Watercolour Flowers Design ]
With Allah's love Assalamu'alykum my dear Well, a happy new year to all if it's not too late. I've been busy doing this and that to survive my life. Let's hope for it. Haha. So, I've doing designing as a freelancer. And in this post, I would like to give cr...
Add a comment...

Post has attachment
[ Giveaway untuk pencinta matcha!! ]
Assalamualykum my dear With Allah's love Ni nak habaq mai ni... Ada giveaway ni, khas untuk pencinta teh hijau. Yeay! Ni bukan teh hijau biasa yang penuh dengan preservatives, colouring, lepas tu rasa macam rumput. Kena bancuh dengan susu yang banyak nak se...
Add a comment...

Post has attachment
selepas setahun.. haha
Add a comment...

Post has attachment
[ Happy New Year Uollss!! ]
With Allah's love Assalamu'alykum my dear Telah bertahun lama, tenggelam arus masa ~~ Tibe je kan. Teringat lagu Cinta Pantai Merdeka. Bukan apa, nak katanya, dah berapa lama tak update ini blog. Terus, gua teringat sama itu lagu dong. Hmmm. Sebelum terlupa...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
[ The Point Is...? ]
With Allah's love Assalamu'alykum my dear Ya ampun, lama betul tak update. Tadi kat rumah dah karang dah nak update, tetiba laptop tak dapat connect wifi. Sedih! Terus terlupa point yang dah susun tadi. Aduh.... Setengah jam melengu... I can't recall what's...
Add a comment...

Post has attachment
[ Delima Sedap, Dilema Tak ]
With Allah's love Assalamu'alykum, my dear Dah mengantuk sebenarnya ni, tapi terasa nak bebel jugak. Kejap. Hehe. Bukan apa. Dua tiga hari ni, berjumpa semula dengan sahabat-sahabat seperjuangan. And some of them, masih bersemangat teruskan perjuangan furth...
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded