Profile cover photo
Profile photo
Mama Vogue
182 followers -
A Magnifique Super Mommy
A Magnifique Super Mommy

182 followers
About
Posts

Post has attachment
Kadang-kadang.. Kita Tak Perasan
Kadang-kadang, Allah hantar orang
yang bermasalah kepada kita bukan sebab nak suruh kita bantu selesaikan masalah
tersebut. Tapi sebagai pengajaran buat kita sebagai umatNya. Agar kita rasa lebih bersyukur sebab
bukan kita yang ditimpa masalah tersebut. Aga...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Kisah Mak Mak : Semakin Ditegah Semakin Menjadi-jadi
Assalamualaikum
warahmatullahi wabarakatuh.. Dah nama pun blogger
mak mak, mesti la terselit kisah mak mak jugak. Lama pulak tak de cerita
kehidupan seorang emak yang duduk rumah sepenuh masa ni..hihihi Sumber : Facebook Cer tengok gamba tu..
Mengaku tak ko...

Post has attachment
Jom sebarkan kebaikan Chia Seed nih!!

Ada yang kata, ia bole jadi milk booster buat ibu-ibu yang breastfeeding tau! Selamat mencuba..

Post has attachment
5 Cara Paling Mudah Telan Ubat Jenis Pil/Kapsul/Tablet Supaya Tiada Lagi Rasa Tercekik..!
Assalamualaikum
warahmatullahi wabarakatuh.. Tengok tajuk dah tahu
dah mama hakim nak bebel pasal apa kan? Mama hakim pernah terima mesej pasal tak
boleh nak telan supplement Shaklee jenis pil, kapsul mahupun tablet. Bila nak
telan, rasa macam tersekat kat ...

Post has attachment
Kebaikan Chia Seed Yang Semua Orang Patut Tahu!
Assalamualaikum
warahmatullahi wabarakatuh.. Beberapa hari lepas,
mama hakim ternampak post seorang kawan kat facebook tentang chia seed ni. Dia
campurkan dalam air dan minum begitu saja. Sebelum tu pernah gak nampak dalam
post seorang lagi kawan. Mula la h...

Post has attachment
Dilema Anak Susah Makan Dan Mudah Jatuh Sakit Di Taska, Cegahlah Sebelum Parah!
Assalamualaikum
warahmatullahi wabarakatuh.. Dilema anak-anak
susah makan dan mudah jatuh sakit ni memang selalu menghantui ibu ibu berkerja
kan.. Dulu zaman mama hakim bekerja di pejabat pun macam tu jugaklah. Dalam
sebulan sekali tu mesti ada je selsema d...

Post has attachment
Segmen Bloglist Januari 2015 By CN
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Segmen Bloglist Januari 2015 by CN Pencarian bloglist bagi bulan Januari 2015 di  cekgunorazimah.com  bermula pada hari ini,  30 November 2014 , iaitu tepat jam  12.00 tengah malam sehingga 30 Disember 2014,  iaitu tepat...

Post has attachment
Menyusukan Bayi Pramatang, Perjuangan Seorang Ibu Yang Sangat Tabah
Assalamualaikum
warahmatullahi wabarakatuh.. Zaman sekarang ni,
memang kebanyakan ibu ibu memang nak sangat menyusukan anak sepenuhnya dengan
susu badan. Penyusuan menjadi lebih mudah apabila kita dapat melahirkan anak
mengikut tarikh yang ditetapkan ataupu...
Wait while more posts are being loaded