Profile cover photo
Profile photo
Fable Tlc
15 followers
15 followers
About
Posts

Post has attachment
No 2
As salam, Lama dah tak update belog..ntah kenapa hari ni rasa nak sangat update belog,rasa tetiba rindu nak coret2 kat sini. Walaupun tak ada yang baca..ada iolls khesahhh:P.Menulis kerana hobi walaupun tengelam timbul.haha. Bila terbaca about my last entry...
Add a comment...

Post has attachment
Merancang
Salam, Bila ko beranak czer dan bila niat nak menyusu badan sehingga 2 tahun. Salah satu perkara yang kena fikir ialah family planning. Serius weh, saya sejak lepas habis pantang ari tu dah start duk fikir googling..kaedah dan jenis jenis family planning. B...
Add a comment...

Post has attachment
**
Salam, Tadi terbaca kat fb, anak kecik dalam pantang dah di beri nestum sebab asyik menangis dan kerap terjaga tengah malam. Pastu alasan mak budak ni susu badan tak cukup. Allah..kesian kat baby tu sebab dapat mak yang malas dan nak senang je. Rasanya, sem...
Add a comment...

Post has attachment
Drama baju raya
Salam, Sebenarnya.. Iolls nak luahkan perasaan nih. Nak up status kat fb,kang tak pasal2 kena chop attention seeker plak. Kalau kat belog, sunyi giler.. Lebih tenang sebab tak ada visitors.hehew. Saya rasa cam nak marah pun ada..citer dia gini. Masa kandung...
Add a comment...

Post has attachment
selamat menjalani ibadah puasa semua.
Salam, Alhamdulillah.. Dah masuk hari ke dua ramadhan. Masih mampu berpuasa dan breastfeeding. Syukur ya allah. Alhamdulillah. My baby puteri marissa aisyah..
Add a comment...

Post has attachment
selamat menjalani ibadah puasa semua.
Salam, Alhamdulillah.. Dah masuk hari ke dua ramadhan. Masih mampu berpuasa dan breastfeeding. Syukur ya allah. Alhamdulillah. My baby puteri marissa aisyah..
Add a comment...

Post has attachment
Bila anak susah nak pakai pampers
Salam, Gian nak update belog suda mari..:-P Serius weh,bila anak dah reti merangkak ni,dah reti explore things ni dan tetiba dia rasa diri dah matured (.') sangat ni.tetiap kali nak pakaikan pampers dah rasa macam enter war zone plak.sampai kan en laki ca...
Add a comment...

Post has attachment
Bila anak start makan
Salam, Hari ni nak share tentang homemade solid food.rasanya,normalkan bila anak dah 6m,mama yang over excited nak bagi anak mkn. Anak baru 4m,mama dah google sana sini resipi puree..hehew..pastu tu booking pre order baby weaning set.hehe..saya la tu (^.^)v...
Add a comment...

Post has attachment
7 bulan dah
Salam.. Hari hari saya update belog tau tp post tu tersadai dalam draf jer.tgh syok duk taip2,ank sedar nak susu ke,menangis.lepas tu lupa nak sambung.haha.hah gitu. Ni pic anak dara kita.puteri marissa aisyah.3hb jun aritu dah msk 7 bulan.alahai kejap je.A...
Add a comment...

Post has attachment
Anak takut dengan orang
Salam, Hari ni mood terlebih rajin. Nak up story tentang pengalaman bersalin puteri dan my bf journey,internet plop slow nya lahai.nak upload pic ada berjam2. Ye la,as kenang kenangan.nanti anak terlebih nakal,nah baca belog mama ni,macam mana mama menahan ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded