Profile cover photo
Profile photo
Nurul Fazliani
About
Nurul's posts

Post has attachment
:'(
Happy Anniversary untuk tahun yang kedua. Sorry sebab lambat sebulan satu hari untuk wish. Aku tahu mesti hang ingat aku lupa kan. hahhaha sikit pun aku tak lupa.  mana mungkin aku lupa sebab tarikh tu aku yang pilih. Aku tahu sekarang hubungan kita tak mac...

Post has attachment
Happy 1st Anniversary 💕
Happy Anniversary my dear lovely fat belly double chin 😘 Alhamdulillah, we finally reach the date we've being waiting for 👏🏻 today, 07/07/2015 make us officially one years sharing our life. Thank you sayang for this 1 whole year 🎉 Im so happy with you ☺...

Post has attachment
Episod Duka
Pernahkah kekasih
anda dirampas? Sakit kan kecewa? Lebih sakit kalau
yang merampas kekasih ampa adalah kawan baik sendiri. Selama ni kita
berkawan baik dan kawan baik kita pun mengenali kekasih kita.  Dan tiba-tiba
hubungan kita dengan kekasih kita menjadi ...

Post has attachment
Cause we're the Perfect Two
My biebie sayang ,  bila kita bercakap pasal cinta , kadang kadang blushing jugak kan ? heee ~ hey , i love you too lah , even biebie tak pernah kasi sayang sekuntum bunga pun, tapi biebie selalu bagi sayang makanan, muahaha, lagi bapak bernilai dari bunga ...

Post has attachment
Pernah terfikir tak ?
Relay mana tak pernah ada salah faham kan? Kadang kadang semua tuh perlu dalam relay. Banyak kali jugak kita pernah ada salah faham,  Kekadang benda kecil ja tapi entah mana macam boleh melarat jadi besar, Sayang pun taktau kat mana silap sayang or maybe si...

Post has attachment
OhMaiGod
Ohmaigod ohmaigod, kenapa sweet sangat nie sayang ? Walaupun you tuh muka gengster tapi sebenarnya you nie sweet jugak kan ? Seriously, when Yuyun bukak your insta, Yuyun rasa macam nak jerit jerit ja happy, Alala, comelnya you nie sayang.  Tak pernah ada o...

Post has attachment
JEALOUS !
Yuyun bukan jenis perempuan yang mudah jealous,  Dulu Yuyun tak reti nak jealous jealous nie,  Sebab Yuyun rasa macam sia sia ja kalau jealous nie, tapi sekarang mengapa begini ? Kenapa Yuyun jadi mudah jealous,  Sakitnya hati bila jealous tuh datang, rasa ...

Post has attachment
Nurul Fazliani commented on a post on Blogger.
Sabar sayang, mintak halal noh lebih kurang kami buat kerja :)
Wait while more posts are being loaded