Profile cover photo
Profile photo
Reen Johari
91 followers -
Never allow waiting to become a habit. Live your dreams and take risks.
Never allow waiting to become a habit. Live your dreams and take risks.

91 followers
About
Posts

Post has attachment
Makeup & Brushes | Ready Stock

Assalamuaโ€™laikum & Selamat Sejahtera โค๏ธ

Hi beautiful..! ๐Ÿ˜

Selamat datang ke ig shop Reen yang mempunyai pelbagai item makeup dan brushes.

Nama saya adalah Reen, berumur 29 tahun dan tinggal di Ampang, Selangor ๐Ÿ 

Reen amat mementingkan kualiti produk dan Reen akan pastikan untuk cuba dahulu dan sekiranya best, berkualiti dan selesa.

Reen akan proceed untuk snap gambar item dan upload di dalam ig ๐Ÿ˜Š

๐ŸŒŸ Trusted seller
๐ŸŒŸ DM untuk sebarang pertanyaan
๐ŸŒŸ Postage Isnin - Jumaat
๐ŸŒŸ FREE gift setiap pembayaran
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Pelik Ke?
Rindunyaaaaaaa Reen dengan dunia blogging. Rindunyaaa nak kacaw blog rakan seperjuangan dengan komen-komen Reen. Heheheee Rindunyaaaa nak baca entry rakan seperjuangan! โ™ฅ Entry hari ni topik yang sangat simple iaitu pelik ke? Apa yang pelik agaknya ya? Begi...
Pelik Ke?
Pelik Ke?
reenri.com
Add a comment...

Post has attachment
Antara Dua Pilihan
Korang.. Percaya tak yang dalam kehidupan kita, Allah beri kita dua pilihan dan setiap pilihan yang kita buat akan ada kesan baik dan buruknya? Contoh seperti.. Allah beri kita dua pilihan. Sama ada nak mendirikan solat Subuh atau tidak dan contoh kita pili...
Add a comment...

Post has attachment
Anak Angkat, Bukan Rezeki Kami Lagi
Semalam.. Ada seorang hamba Allah Whatsapp Reen tanya berkenaan dengan anak angkat. Waktu itu terasa perasaan Reen berdebar-debar.. Adakah kali ini rezeki Reen dan suami? Bisik hati Reen. Hamba Allah ini adalah seorang ibu tunggal dan mempunyai anak. Sekara...
Add a comment...

Post has attachment
Hasil Tangkapan Di Perpustakaan Negara
Beberapa minggu lepas koleksi novel yang Reen pinjam di Perpustakaan Negara telah habis di baca. Jadi Reen pun ke Perpustakaan Negara semula untuk memulangkan dan meminjam novel-novel yang baru. Setiap kali ke perpustakaan, setiap kali itulah Reen terbayang...
Add a comment...

Post has attachment
Untuk Mu Adam & Hawa
Assalamua'laikum.. Hi! Reen tidak pasti karya ini penulis original dari siapa sebenarnya. Reen pernah baca karya ini dari Facebook, dah lama sebenarnya karya ini di share dalam Facebook. Hari ni Reen akan kongsikan dan simpan di dalam blog Reen untuk di jad...
Add a comment...

Post has attachment
Pageview Tak Normal
Assalamua'laikum.. Hi! Rindunyaaaaaaa Reen dengan kawan-kawan bloggers Reen dan visitors blog Reenri...! Rasa macam nak hug dan kiss uollsss! Lama dah Reen tidak bersiaran. Maafkan Reen.. Ada beberapa urusan peribadi yang Reen perlu selesaikan. Ianya penent...
Add a comment...

Post has attachment
Minyak Motor Tumpah
Assalamua'laikum.. Hi! Rakan-rakan bloggers dan pembaca sihat? Reen di sini sihat juga. Alhamdulillah.. :p Entry kali ni Reen nak kongsi satu pengalaman Reen tentang motor Reen. Malam tadi Reen singgah ke kedai alat tulis untuk beli dakwat stamp, kemudian w...
Add a comment...

Post has attachment
Sedikit Nasihat Untuk Diri Ini Serta Pembaca Semua
Sedikit nasihat untuk diri ini serta pembaca semua sempena tahun baru 2017. Jika kita tidak mampu TAMBAH PENDAPATAN tahun baru ini, kita KURANGKAN PERBELANJAAN. Baru kita jadi jejaka tampan & jelitawan. Batalkan langganan Astora anda, tengok extravaganza bu...
Add a comment...

Post has attachment
Reen Johari commented on a post on Blogger.
Salam bertani.. Dan selamat tahun baru.. ๐Ÿ˜„
Pokok Pecah Kaca
Pokok Pecah Kaca
warisanpetani.blogspot.my
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded