Profile

Cover photo
Verified local business
SALUS Spitali Italian - Tirana
Hospital
36 followers|162,166 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
Mendojmë edhe për #shëndetin e #fëmijëve
 ·  Translate
1
Add a comment...
1
Add a comment...
 
#Kalendari javor u azhornua.
Telefononi menjëhere për të rezervuar një takim!
+355 4 2390500!
#Salus, perkushtuar #shendetit tuaj!
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
2 Mesi di visite #gratuite al #Poliambulatorio #Salus al centro di Tirana
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
In marzo VISITE GRATUITE!
+ 355(0) 4 2390500 o + 355(0) 66 2053 180
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Kalendari javor u azhornua. 
Telefononi menjëhere për të rezervuar një takim!
+355 4 2390500!
Salus, perkushtuar shendetit tuaj! #kalendarijavor
http://www.salus.al/al/lajme/2013/03/18/kalendari-javor-2/
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have them in circles
36 people
MeetMe gestione eventi e congressi's profile photo
tecnocarta med's profile photo
arjan haslika's profile photo
Olsi Saqe's profile photo
Jason Magoo's profile photo
Access Control's profile photo
Alan Curtis's profile photo
RFID NFC EUROPE's profile photo
Brunilda Sula's profile photo
 
Pensiamo anche alla #salute dei #bambini http://ow.ly/kORu9
 ·  Translate
1
Add a comment...
1
Add a comment...
 
#Calendario settimanale aggiornato.
#Chiamate subito per informazioni o per fissare un appuntamento!!
+355 4 2390500
#Salus, dedicati alla tua #salute!
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
2 Muaj vizita #gratis#Poliambulatorin #Salus në Qëndër të Tiranës
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Në Mars vizita gratis!
+ 355(0) 4 2390500 o + 355(0) 66 2053 180
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Calendario settimanale aggiornato. 
Chiamate subito per informazioni o per fissare un appuntamento!!
+355 4 2390500
Salus, dedicati alla tua salute! #calendario
 ·  Translate
1
Add a comment...
Contact Information
Map of the business location
Rruga Vidhëgjati Tiranë 1000 Albania
Rruga VidhëgjatiALTiranësTiranë1000
+355 4 239 0500salus.al
Hospital
Salus ёshtё njё strukturё spitalore private italo-shqiptare qё ofron shёrbime shёndetsore ambulatorike dhe hospitalizim pёr patologji tё natyrёs mjeksore, kirurgjike dhe specialistike.

Salus è una struttura ospedaliera privata italo-albanese che fornisce prestazioni sanitarie ambulatoriali e in regime di ricovero per patologie di natura medica, chirurgica e specialistica.
Google+ URL
People
Have them in circles
36 people
MeetMe gestione eventi e congressi's profile photo
tecnocarta med's profile photo
arjan haslika's profile photo
Olsi Saqe's profile photo
Jason Magoo's profile photo
Access Control's profile photo
Alan Curtis's profile photo
RFID NFC EUROPE's profile photo
Brunilda Sula's profile photo
Write a review
Review Summary
4.2
6 reviews
5 star
5 reviews
4 star
No reviews
3 star
No reviews
2 star
No reviews
1 star
1 review
Photos
Upload first public photo
Your Activity
All reviews
Stephan-Angelica Johnsen's profile photo
Stephan-Angelica Johnsen
2 months ago
Very clean and professional. I only spoke English and there were no issues whatsoever with that. Prices are reasonable for the quality, you probably won't go here to save money, but you will feel very comfortable with the service they provide. There was a slight lack of communication where i thought i would be there like 2 hours but i guess they had planned for me to stay almost the whole day, but they took very good care of me through it all. And i probably would have known more if i had asked more specific questions to the doctors themselves instead of the nurses who apparently were not totally up to speed on what was happening.
• • •
Shahid Ahmed's profile photo
Shahid Ahmed
5 months ago
ida cimo
a month ago
nertila zeqo
3 months ago
Pershendetje, esha te vi te operoj babain tek urologu italian ne spitalin tuaj por ndryshova mendje .Ai eshte i semure me aritmi 72 vjec dhe kerkon nje kardiolog te specializuar qe ta beje gati per operim jo kardiologe lagjesh sic ishin tek juve.Nuk m'u duk seriozitet i duhur per nje spital me emer te tille prandaj ,gjithsesi eshte puna juaj dhe zgjedhja jone.Ju faleminderit
farmaci ROMA's profile photo
farmaci ROMA
2 years ago
Vincenzo Gjoni's profile photo
Vincenzo Gjoni
6 months ago