Profile cover photo
Profile photo
Neyra Shazeyra
5,461 followers
5,461 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Jamu Rahsia Bidan Kampung - Set Lengkap Jamu Wanita Untuk Kurus, Montok, Ketat!
Beberapa minggu lalu, masa Ney ziarah Tok dekat kampung, Ney kagum tengok muka dia masih awet muda, badan bertenaga dan langsing, kekal cantik untuk kategori wanita usia macam dia. Kagum! Bila tanya, Tok cakap mudah je nak kekal macam ni walaupun dah tua. J...
Add a comment...

Post has attachment
MacpiePro Crazy 20 anjurkan HaHa & Kim Jong Kook Concert In 2019 di Malaysia
Credit: NuttyNomads Siapa je tak kenal HaHa dan Kim Jong Kook dari Running Man? Suami Ney pun semangat setiap hari Isnin tunggu episod baru Running Man tau! Dah bermusim-musim program TV ni, tak pernah sekali pun tak kelakar. Setiap minggu kami menanti epis...
Add a comment...

Post has attachment
Lugar De La Boda - Dewan Perkahwinan Bertemakan Garden Wedding di Puchong
Bila korang tengok Elfira Loy kahwin baru ni ala-ala garden wedding gituh, mesti korang juga impikan benda yang sama kan? Ala-ala sang puteri berjalan ke arah pelamin  yang dihiasi bunga dalam taman, menanti saat dinikahkan bersama yang tercinta. Hah, untuk...
Add a comment...

Post has attachment
Azlan Typewriter lancar single terbaru, Kukuh dan air minum bertenaga Turbo 3
Lama tak dengar cerita tentang Azlan Typewriter, tahu-tahu dah ada single terbaru ciptaannya tersendiri berjudul Kukuh. Boleh tahan best jugak lagu terbaru Azlan ni!  Inspirasi lirik ditulis oleh Mars, karya ni diharapnya bakal memberi nafas  baru pada pend...
Add a comment...

Post has attachment
Review: Althea Milk Peel Cream Mask
Althea keluarkan produk baru lagi! Wahhhh cargas nampaknya Althea berterusan mengeluarkan produk-produk terbaru untuk mereka yang nak cantik persis wanita Korea. Setakat ni Ney memang guna produk-produk dari Althea sebab kulit Ney serasi dengan produk merek...
Add a comment...

Post has attachment
Minum kopi di San Francisco Coffee boleh menang RM 225,000?
Ney dan suami memang penggemar San Francisco Coffee walaupun cuma Ney yang minum kopi tapi dia minum hot chocolate. Bukan minuman je, satu lagi kegemaran kami di San Francisco Coffee mestilah butterscotch muffin nya. Sedap tau! Lagi-lagi bila musim hujan se...
Add a comment...

Post has attachment
Kemeriahan Festival JLand 2018 di Johor Bahru!
Semalam kebetulan Ney ada meeting di Johor Bahru. Kecewa juga tak dapat ke Hanoi untuk sokong pasukan Harimau Malaya di Final AFF Suzuki Cup 2018. Sedapkan hati, takpe.... mesti ada benda menarik nak buat di JB. Tetibe dapat tahu dari timeline Twitter, ming...
Add a comment...

Post has attachment
10 Produk Dari Althea Korea Yang Wajib Beli
Setiap wanita sentiasa mendambakan kecantikkan. Tak cantik dengan makeup pun, asal kulit sihat sangat bersyukur dah. Alhamdulillah, kulit Ney tak pernah mengalami masalah kulit yang teruk, tapi Ney cuba sedaya upaya menjaga kesihatan kulit dengan produk-pro...
Add a comment...

Post has attachment
AEON Wallet Cash Up Challenge
Hujung minggu lalu, Ney ke Shah
Alam jumpa adik ipar kejap, lepas tu ternampak AEON Mall Shah Alam belakang
condo dia. Terus decide nak lepak kat situ. Tengah jalan-jalan terjumpa ada
event AEON Wallet Cash Up Challenge depan Uniqlo tu. Ada pulak staff situ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded