Profile cover photo
Profile photo
Rulouri de Gazon
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
Livram gazon romanesc pentru Arena Nationala. Cu doar 6 EUR/ mp costul poate fi amortizat la toate meciurile mari pe Arena, conform opiniei la TVR a d-lui Viceprimar PMB Aurelian Badulescu. Pentru ca pe viitor sa nu mai schimbam gazonul in graba si sa poata fi lasat sa prinda radacini inainte de joc, asteptam PMB pentru elaborarea unui plan de productie si stoc a gazonului Super Sport.
Azi am incheiat contractul de livrare cu FRF si FCSB, iar in 3 zile terenul ar trebui sa fie acoperit cu gazon, in ciuda caldurii si a greutatilor. Suntem romani, deci putem!
Gazonul pe Arena a fost schimbat in medie la 6 luni, pentru ca se joaca mult. Pe gazonul de acum se va juca imediat dupa montaj, asa ca tineti-i pumnii!
PhotoPhotoPhoto
19.08.2017
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Profităm de ridicarea codurilor de caniculă şi implicit a restricţiilor de circulaţie pentru tiruri ca să livrăm Rulouri de Gazon de Dobrogea din ferma noastră de lângă Medgidia - Constanța!
Mulţumim Cristi Simion pentru filmare.
Add a comment...

Post has attachment
Pentru terenurile de sport producem la Săbăreni gazonul SUPERSPORT, 5 Eur/ mp +9% TVA pt clienţii finali sau 4 Eur pentru peisagişti.
Este gazonul cu care am acoperit suprafaţă de joc la Astra Giurgiu şi un sfert din Arena Naţională.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
03.08.2017
13 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded