Profile cover photo
Profile photo
hansol vernonie
842 followers
842 followers
About
Posts

Post has attachment
New post in 2017 after 2 years hiatus ;))
Assalamualaikum :) Dalam keadaan sedar atau tak sedar dah dua tahun aku berhenti daripada berkecimpung kat dunia blog ni. Like seriously, it's been two years kot aku tak tulis kat teratak kesayangan aku ni? Post yang dulu-dulu pun aku dah banyak delete haha...
Add a comment...

Post has attachment
Inspirit
                                                                                     Assalamualaikum and annyeonghaseyo :) Alhamdulillah dah habis berbuka . Bila perut dah buncit , mulalah badan ni rasa liat nak buat kerja sekolah. Aduhai. Kerja dah la maki...
Add a comment...

Post has attachment
welcome back from long hiatus .
                                                           Assalamualaikum n annyeonghaseyo gaiss. [21Jun2015] Finally, I'm back from long hiatus . Seriously, dah lama tak bukak blog ni. Nak menaip pun rasa terkial-kial. Kat berapa bulan dah aku berhenti ma...
Add a comment...

Post has attachment
Waa!! lama dah tak on9 -___- kbye
    Annyong korang!!! Siyesss... dah lama tak bukak blog !! Rindunya!! Ni semua disebabkan pengaruh kpop... Aku dah jaditerlalu bz mengalahkan PM pulak! Wuu dah berhabuk agaknya ?? Huhu.. HI SCHOOL LOVE ON <3                                                 ...
Add a comment...

Post has attachment
Pictures Scene from High School Love On.
   Assalamualaikum. Jom tengok gambar-gambar scene dari drama favourite Aisyah ni iaitu HSLO . Nak hilangkan stress la katakan sebab episod 3 kena tangguh hari Jumaat yang lepas. So, kena sambung hari jumaat depan sekali lagi. Aisey~ I've been waiting for a...
Add a comment...

Post has attachment
Pictures Scene from High School Love On.
   Assalamualaikum. Jom tengok gambar-gambar scene dari drama favourite Aisyah ni iaitu HSLO . Nak hilangkan stress la katakan sebab episod 3 kena tangguh hari Jumaat yang lepas. So, kena sambung hari jumaat depan sekali lagi. Aisey~ I've been waiting for a...
Add a comment...

Post has attachment
hansol vernonie commented on a post on Blogger.
Add a comment...

Post has attachment
Fantastic Giveaway by FR
                                    Tagged :-  http://www.schanazri.com http://ceritamayapersada.blogspot.com http://www.bubblynotes.com/ klik banner semua! ada banyak hadiah best2 yang menanti. Novel x 1 Cute Pink Note Book x 1 Deco Sticker High School Mus...
Add a comment...

Post has attachment
Alhamdulillah. Rezeki bulan Julai bertambah banyak.
                      ~Assalamualaikum.~ Esok last berpuasa. Rasa cepat je masa sekarang ni. Hm.. korang dah buat persiapan ke nak balik raya nanti? Atau mungkin korang dah balik kampung sekarang ni or tengah otw nak pi balik kampung. Ngee... hari Ahad ni A...
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin.
        Assalamualaikum. Pejam celik. Pejam celik. Lagi 2 hari nak habis puasa. wah! tak sangka, cepatnya lah bulan Ramadhan ni berlalu cam tu je. Baru je terasa yang semalam baru start nak berpuasa. Masa bulan Ramadan ni, banyak mendidik Aisyah tentang ert...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded