Profile cover photo
Profile photo
Fatin Farhanah
2 followers
2 followers
About
Fatin's posts

Post has attachment
My Next Step
Assalamualaikum.. hai semua? sihat? nak cerita apa eh agak agak.. tetiba teringat blog ni dah berhabuk sesangat.. tapi mestilah korang tengah panas dengan Maharaja Lawak Mega 2014 kan.. TAHNIAH ZERO!! sebab no one.. tapi memang dari awal aku sokong zero.. h...

Post has attachment
Interview Pendidikan UiTM
hai.. assalamualaikum korang, rasa dah lama sangat tak update.. so tetiba rasa nak update la pula plus tak ada kerja aku nak buat kan, meh ler aku nak story moryyyy dengan korang semua.. dok termenung tadi tetiba teringat masa aku pergi interview dekat UiTM...

Post has attachment
E's Family #rindu
Assalamualaikum semua.. salam sabtu dari aku.. hehe.. hurm.. bila diploma dah habis ni kan.. rindu sangat sangat zaman diploma dulu.. apatah lagi dengan kawan kawan.. budak budak kelas.. jujur.. aku rindu sangat dekat dorang.. bila termenung je mesti tering...

Post has attachment
Nilai Sahabat
Pernah fikir? Kita dapat kenal? Atau terasa? Kita kekal bersama? Mungkin senyum sendiri Bila teringatkan semuanya kembali. Dia kecil Dia muda Dan dialah jiwa kuat Yang ada berani Dan ada mimpi Mimpi bawa dia bangun sendiri Juga cuba jadi bidadari ( AKU ) Ad...

Post has attachment
'Air Dicincang Tidak Akan Pernah Putus'
Assalamualaikum.. kisah hari ini, hehe.. entry yang ketiga.. hehe, itu pun nak kira kan? hari ni punya cerita; menghantar adik aku ke kptm bangi.. kalau entry sebelum ni aku ada cerita yang dia dapat situ kan?.. hehe.. haa ni aku nak cerita ni, perjalanan k...
Wait while more posts are being loaded