Profile cover photo
Profile photo
zulia lia
8 followers
8 followers
About
Posts

Post has attachment
Selamat Hari Lahir Puteraku
Alhamdulillah..Alhamdulillah..Alhamdulillah..syukur kepada Allah diberi nafas menyambut bulan ramadhan yang mulia ni.arini tanggal 17 jun genaplah umur anak ku 4 tahun. terima kasih Allah berikan peluang ini sekali lagi.seperti tahun2 yg sudah memang tiada ...
Add a comment...

Post has attachment
Tips bercuti di pulau
Assalamualaikum Bersiaran lagi kita hari ni.macamana dengan puasa korang semua?ada yang tuang puasa tak?orang utara tahu lah apa makna tuang tu.tuang tu maksud dia ponteng.ada yang sengaja tuang puasa tak ni..kalau yang bersebab tu dimaafkan lah.kalau yang ...
Add a comment...

Post has attachment
Trip ke Pulau Tinggi
Assalamu'alaikum Agak lama juga tak update blog ni.mungkin tiada cerita yang menarik untuk diceritakan. jadi diam-diam layan blues..huhuhu..nak kongsi sikit cerita menarik trip aku ke Pulau Tinggi,Johor awal bulan ni.diharap perkongsian ini dapat memberi se...
Trip ke Pulau Tinggi
Trip ke Pulau Tinggi
mamaamanfiras.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Terima kasih semua
Assalamualaikum Tiba-tiba rasa terharu pula bila ada yang sudi membaca blog aku ni.almaklumlah..blog suka-suka jek pon.dalam banyak post yang pernah aku tulis kat sini, trip ke dubai tu lh yang paling banyak review.ramai jugak lah yang hantar email utk bert...
Add a comment...

Post has attachment
Corat Coret Pasal Bola
Assalamualaikum Malam isnin lalu pasti ramai yang duduk depan tv menyaksikan perlawanan separuh akhir piala AFF suzuki antara Malaysia vs Vietnam.antara orang aku dengan suami.anak aku macam biasalah tengok on off sebab sibuk nak main macam-macam benda dala...
Add a comment...

Post has attachment
Mana perginya budi bahasa
Salam semua Pasti semua pon dah baca mengenai kisah seorang pengguna ERL yang tidak diberikan tempat duduk yang sepatutnya oleh pengguna yang lain sehingga dia terpaksa duduk dilantai untuk menyusukan anaknya.kesian...ni petikan dari Harian Metro Hampir
40...
Mana perginya budi bahasa
Mana perginya budi bahasa
mamaamanfiras.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Korban
Assalamualaikum walaupon hari raya korban dah berlalu pergi, rasanya tak terlambat nak share sikit berkenaan makna korban tu.malam tadi aku aku tengok siaran 30 minit bersama ustaz Don.pasti semua kenal dengan ustaz muda yang kacak macho tu hehehe..kan sini...
Add a comment...

Post has attachment
Sedih dan gembira
Salam Jumaat minggu ni adalah minggu yang penuh dengan suka duka.first aku nk mulakan yang duka dulu.ahad minggu lepas nenek sedara sebelah mak pergi menghadap Ilahi.dan keesokan hari nya iaitu pada ari isnin pagi, aku dapat panggilan telefon dari abang ku ...
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Hari Raya
Assalamualaikum Walaupon dah masuk hari raya yang ke-9, aku tetap nak ucapkan 'Selamat hari raya maaf zahir batin' pada semua yang mengenali diriku sekeluarga.mana lah tau ada tulisan atau kata kata dalam blog ni yang buat sesiapa terasa atau terguris kan.h...
Selamat Hari Raya
Selamat Hari Raya
mamaamanfiras.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bila teguran di salah erti
Salam Ramadhan Sedih dan kecewa saja yang dapat aku katakan...errmmm..manusia kan.kita tak dapat jangka setiap kata kata dan perlakuan masing-masing.apsal aku sedih sampai camni sekali.ceritanya begini, semalam ada seorang kawan ni share kan satu artikel be...
Bila teguran di salah erti
Bila teguran di salah erti
mamaamanfiras.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded