Profile cover photo
Profile photo
fiza hafaz
41 followers
41 followers
About
Posts

Post has attachment
Keputusan Ujian Kelayakan SRAI (UKS)
assalamualaikum bagi yang terlepas cerita, UKS ni hanya diadakan 1 kali setahun. UKS dibuat untuk pengambilan murid tahun 1 di semua Sekolah Rendah Agama Integrasi (SRAI) seliaan JAIS. syarat-syarat kemasukan dan tips-tips peperiksaan dah masuk dalam entry ...
Add a comment...

Post has attachment
Syawal 1436
assalamualaikum salam lebaran untuk semua kenalan dan taulan ampun maaf jika terkasar kata terguris hati
Add a comment...

Post has attachment
EXAM SRAI: Hari Kejadian
assalamualaikum #throwback cita sket pada hari kejadian...hari exam SRAI semua calon perlu ada di sekolah 30minit lebih awal kami pun bersiap siaga dari selesai sahur terus readykan diri memasing haruslah mama dengan papa yang lebih excited.hiks! tepat 7:35...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Pssttt Result SRAI
Pssttt Result SRAI
fizahafaz.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pssttt Result SRAI
assalamualaikum nampak tak tahap debar die besorr mane...?? ibu,mommy,mama,ummi diluar sana macam mane? hiks!
Pssttt Result SRAI
Pssttt Result SRAI
fizahafaz.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bubur Under Pressure
assalamualaikum kes kakak demam haritu mama sedih tengok kakak tak lalu makan, mama pun offer untuk buat bubur kakak suka makan bubur time demam boy pon melompat nak makan bubur baby boy tu bagi la makan ape pon memang melompat! sediakan bahan untuk masak: ...
Add a comment...

Post has attachment
Telinga: Cara Penjagaan
assalamualaikum nampak tak yang macam berkerak tu... kakak mengadu sakit telinga. nak sikat rambut terkena telinga sikit pon die mengaduh....heran selalunya tak la sensitif sangat kann biar dulu.. kakak demam.. panas 1-2 hari kebah panas balik pastu kebah s...
Add a comment...

Post has attachment
Ramadhan 1436
assalamualaikum ramadan ya marhabannn... kisah bulan puasa 8 tahun lepas adalah yang paling best....30 hari mencari chenta gitttewww! nanti la kalau senang kita bukak cite ek alhamdulillah, insyallah tahun ini dapat puasa sebulan bersama hubby dan anak-anak ;)
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded