Profile cover photo
Profile photo
Atikah Aziz
360 followers
360 followers
About
Posts

Post has attachment
Terrr rindu kekasih orang
Hello.. i'm back lama tak update.. Allahu :') actually now i tengah mengharungi hari² terakhir seorang student. Final examination. Sempat jaa update blog. Hahaha. Eh. Assalamualaikum lupa lak Actually aku banyak namatey cerita nak story tapi this is the fir...
Add a comment...

Post has attachment
**
Hai gais. Assalamulaikum. When i update my blog that mean somethings happen in my life. Serious wei ni aku mati kata dah. Mula-mula ye aku boleh terima after a few days bila baca whatsapp personal salah seorang kawan aku dengan budak tu. Aku terfikir apa pu...
Add a comment...

Post has attachment
Luah perasaan. KAH!
Assalamualaikum Rutin seorang student kurang sebulan nak habis sem. Tak pernah lagi sampai kena minta duit kat mak ayah. Allah tak sampai hati. Aku memang bergantung 100% duit PTPTN tu la duit nak sara diri, duit makan, duit beli buku-buku, aku sepanjang de...
Add a comment...

Post has attachment
Trip To BNM
Assalamualaikum.. Allah bersarang, berhabuk dah blog ni lama tak update sampai dah makan tahun. Muahaha. Alhamdulillah hari ni diberikan kesempatan untuk update. Rindu baq hang nak update. Bulan lepas seminggu sebelom cuti CNY kelas kitorang adakan Trip ke ...
Add a comment...

Post has attachment
aurat wanita
Assalamualaikum.. Title cam Islamik sikit.. Takder aku, aku just nak kongsi cerita. Pertama-tama sekali wish me luck for final exam, Tengah duk kalut haa dengan final exam aku diuji dengan kena buat proposal untuk sem depan. Tapi takpe that makes me strong ...
Add a comment...

Post has attachment
**
ASSALAMUALAIKUM       Ada la dulu aku baca kat mana tah. Lupa. Haha. Kalau kita rasa diri down ke, resah gelisah ataupun down cuba buka al-Quran buka page secara rawak lepas tu tengok maksud ayat tersebut.         Lepas aku baca yasin lepas maghrib tadi duk...
Add a comment...

Post has attachment
Hilang motivasi diri
Assalamualaikum        Pernah dak rasa korang kemain fokus dalam sesuatu perkara lepas tu tetiba papp semua malaih study, makan, riadah petang-petang. Yang tahu nak tidoq ja. Lepas tu minggu tu ada 3 4 test sekali gus. Tak pandai nak budjet masa. Semua berl...
Add a comment...

Post has attachment
Haaaaiiiiiiiii
ASSALAMUALAIKUM       Fuhh.. lama gila kot tak update. Bukan busy tapi takder connection internet.. sodeh je. Tapi tiba-tiba internet kat cafe sampai dalam bilik haa apa lagi update lah kang. Alhamdullilah sekarang ni dah sem 2 kat U dengan result semester ...
Add a comment...

Post has attachment
takder title
ASSALAMUALAIKUM Haluu.. 15 minit sebelum pukul 2 pagi. muahaha. sempat woo update blog, curi masa tengah buat assignment bukan selalu pun dah alang-alang bawa lappy mai sini apa lagi. Mengiler laa online. Hahaha Aku kat sini ada 6 minggu je lagi. Hmm, cepat...
Add a comment...

Post has attachment
**
ASSALAMUALAIKUM SALAM AIDLFITRI kepada semua sohabat-sohabat blogger sekalian. Syukur alhamdulillah diberikan kesempatan untuk update belog. Giler engkou lama tak update. Haa~ busy tambah malas. Perghh COMPLETE! seperti makan ketupat dengan rendang (mood ra...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded