Profile cover photo
Profile photo
haruman syurgawi
38 followers
38 followers
About
haruman's posts

Post has attachment
Jeragat tak hilang walaupun dah pakai macam2 produk?
Mungkin ada nutrisi yang kurang untuk bantu pulihkan semula..

Post has attachment
Cara hilangkan jeragat dan kulit kusam di wajah
Assalamualaikum.. Perasan tak, apabila usia dah cecah 40 tahun, tanda menopause pun dah mula muncul. Terutamanya di muka. Jerawat mungkinlah dah tak ada, tapi pigmentasi la yang selalu berlaku menyebabkan jeragat pula yang muncul. Kadang-kadang kulit pun ja...

Post has attachment
Saya pengedar Shaklee Setiu, Terengganu.
Assalamualaikum.. Anda mencari Pengedar Shaklee di Setiu? Saya Raihana, pengedar Shaklee yang sah di Setiu. Anda boleh dapatkan produk Shaklee terus melalui saya. Jika anda memerlukan penghantaran Shaklee terus di kawasan tersebut, insyaaAllah saya boleh me...

Post has attachment
Resepi makaroni bakar noxxa citarasa melayu
Assalamualaikum Resepi ni memang dah selalu saya buat di rumah untuk anak2 saya. Kenapa saya kata citarasa Melayu? Haa..sebab rasa makaroni ni rasanya ala kari pun ada.. Saya ubahsuai makaroni bakar ni ikut citarasa sendiri.. Terpulanglah pada citarasa masi...

Post has attachment
3 Langkah kecemasan jika terkena serangan jantung sendirian.
Assalamualaikum.. Pagi ni saya terbaca satu tips penting dari post FB Dr Zubaidi yang lalu. Suka follow FB beliau..ada saja tips kesihatan yang diberi. Ada hasil tulisan beliau dan ada yang beliau kongsi dari sumber lain. Apapun tips ini memang sangat penti...

Post has attachment
Resepi apam beras kukus dengan kelapa parut
Assalamualaikum.. Dah lama saya tak share resepi kan? Actually buat ni dah lama. Cumanya baru berpeluang nak share. Alhamdulillah menjadi walaupun ini adalah gambar hasil pertama kali saya buat. Saya gunakan acuan lompang plastik yang warna merah untuk saiz...

Post has attachment
Landmark Study Shaklee satu pendedahan berani
Assalamualaikum.. Pernah dengar pasal landmark study? Hmm..sebenarnya Landmark Study ni adalah kajian mendalam mengenai sejauh mana keberkesanan sesuatu produk dalam jangka masa panjang...maksudnya bagus ke tidak kalau kita ambil konsisten sesuatu produk ni...

Post has attachment
10 tanda anda perlu detox!
Assalamualaikum.. Pernah buat detox tak? Kenapa ramai sangat duk suruh buat detox ni? Apa itu DETOX? DETOX DETOX ialah proses penyingkiran bahan toksik atau buangan dari tubuh badan manusia. Badan kita ada sistem detox sendiri melalui organ kita iaitu hati,...

Post has attachment
Vitamin C shaklee percuma 1 Malaysia?
Assalamualaikum.. Kalau saya mampu bagi percuma kat setiap keluarga 1 vitamin saya akan pilih Vitamin C. Shaklee sebenarnya ada 2 jenis Vitamin C. 2 Jenis Vitamin C Shaklee Yang label biru adalah SR Vita C Plus pilihan orang dewasa macam saya. Setiap biji a...

Post has attachment
Resepi Kek Marble Noxxa gebu dan ringan
Assalamualaikum.. Dah lama juga saya tak share resepi baru. Kali ni macam teruja nak share sejak dah ada periuk Noxxa sendiri. Dah banyak juga bereksperimen dengan noxxa..insyaaAllah lepas ni boleh search tag Noxxa untuk resepi khas dibuat menggunakan noxxa...
Wait while more posts are being loaded