Profile cover photo
Profile photo
husna bieber
husna bieberswift ohsemmm!
husna bieberswift ohsemmm!
About
Posts

Post has attachment
Review Buku FIXI Gelap by Ariff Adly
Hoit! LAma tak buad review buku kan? Yela dah lama jugak tak beli bukunyaa.. So harini aku nak review buku Fixi tajuk Gelap by Ariff Adly. Untuk korang pya info, kalau korang nak tau la,sebelum ni aku ada buad review utk buku Kacau dari penulih yg sama juga...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Album 1989
Guysss!! Hello guysss!! Hahahaha! Gelaa arh lama betoi tak post entry baru. Bukan busy, tapi kat sini takdak wifi. Payah benoo nk update. Sekarang aku nak cite pasai album baru my sister, Taylor Swift semestinya!! Album ni dh kuaq lama dh, 27 October 2014 y...
Add a comment...

Post has attachment
Shake It Off - Taylor Swift (Lyrics)
I stay up too late Got nothing in my brain That's what people say That's what people say I go on too many dates But I can't make them stay At least that's what people say That's what people say But I keep cruising Can't stop, won't stop moving It's like I g...
Add a comment...

Post has attachment
Tips Stalk Twitter Jangan Sampai Kantoi
Yo, aweks solehah dan pakwes soleh sekalian! Amacam cuti raya? Best tak korang?? Jadi la tu dpt cuti seminggu. Rasanya belum terlambat kot aku nak ucap Selamat Hari Raya Aidilfitri kat semua umat Islam seluruh dunia. Kih3. Harini aku nak kongsi tips macam m...
Add a comment...

Post has attachment
Lelaki Tough? Biasa pon ok.
Oit! Hehe.. Cane hidup? Ada kemajuan tak? Dah ada impian hidup ke belom? Or masih tercari-cari identiti diri sendiri? Wakaka! Ok, saje je nk mukadimah dia buad macam iklan sikit. Huwa3.. Hari ni aku nak cakap pasai lelaki yang Tough! Zaman la ni orang pakat...
Add a comment...

Post has attachment
Lyrics Cry - Rihanna
I'm not the type to get my heart broken I'm not the type to get upset and cry 'cause I never leave my heart open Never hurts me to say goodbye Relationships don't get deep to me Never got the whole in love thing And someone can say they love me truly But at...
Add a comment...

Post has attachment
Header Transparent Aku Berjaya!
Hello! What's up guys? Sehat dak? How's your days during this Ramadhan? Ahaha.. Semoga semua sehat la ye. Maklum la musim buah-buahan bulan puasa ni. So ramai gak yg batuk la demam la kan? Harini nothing special just nak kongsi sikit kegembiraan aku sbb pos...
Add a comment...

Post has attachment
Review Buku FIXI Asrama by Muhammad Fatrim
Review seteruihnya tentang Buku FIXI tajuk Asrama by Muhammad Fatrim. Buku ni tentang sorang remaja pompuan nama Dahlia yg bersekolah kat sekolah yg baguih. Kiranya dia ni budak Bijak la. Tapi dia takmau sekolah situ. Jenuh dia pujuk ayah dia nak tukaq seko...
Add a comment...

Post has attachment
Review Buku FIXI Mental by Shaz Johar
Hoi! Ok taknak ckp banyak. Sekarang musim aku nk buad review je. Haha.. Kali ni nak buad review utk Buku FIXI bertajuk Mental by Shaz Johar. Cite ni tentang sorang pompuan nama Maya. Dia ni keje jadi pembantu umah kat umah Tuan Jin. Paling tak ley blah dia ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded