Profile cover photo
Profile photo
Siti Najihah Hussin
38 followers
38 followers
About
Posts

Post has attachment
Lanafira, Gaya Terkini Muslimah Modern.
Assalamualaikum! Haaa dah lama rasanya tak sembang pasal muslimah attire dengan korang kan? So hari ni mesti nak kena share juga sebab Jiha tau, ramai readers blog Jiha ni memang menitikberatkan fashion walaupun bertudung. Betul tak? So hari ni, Jiha akan s...

Post has attachment
Sofwanah Cosmetics, Setanding Jenama Antarabangsa?
Hai! Assalamualaikum! Haaaa Excited rasanya nak menulis entry ni sebab ini adalah something yang Jiha memang sukaaaaa.  Ok! Siapa sini suka makeup? Siapa sini suka makeup yang AWESOME pada harga kababoom?? Jiha tahu korang semua suka! Sebab Jiha pun sangat ...

Post has attachment
Maobao Washing Machine Cleaner Selamatkan Jangka Hayat Mesin Basuh Anda
Assalamualaikum!! Haaa pernah tak korang terfikir yang mesin basuh korang pun mungkin sangat kotor selepas berpuluh tahun berkhidmat untuk korang? Pernah terfikir tak? Mesti tak pernah kan? Ha hari ni Jiha nak kongsikan dengan korang macam mana korang boleh...

Post has attachment
Pengalaman Pertama Setelah 3 Bulan Melahirkan.
Assalamualaikum!  Haaaa hari ni Jiha takde nak share event or produk. Hari ni nak share pengalaman. Pengalaman yang rasanya tak semua orang mampu merasa tapi Alhamdulillah ke hadrat Ilahi untuk peluang yang hebat ni.  Acecece. Kemain lagi kann! Ok lah. Rasa...

Post has attachment
EXA Outpost, Permainan Hyper-Reality Pertama Di Asia Tenggara.
Assalamualaikum! Alhamdulillah, hari ni dah masuk ramadhan ke 10. Korang semua ni puasa ke idok?? Haaa kalau yang berpuasa tu Alhamdulillah. Yang tak puasa tu, pepandai la korang mengganti nanti.  Anyway, siapa dekat sini yang sukakan permainan video? Awak ...

Post has attachment
Rahsia Jiha Untuk Badan Lebih Selesa Sepanjang Postpartum Period.
Assalamualaikum!  Ha..pakat mai dekat-dekat ibu-ibu yang sedang hamil, bakal melahirkan atau yang dah memang melahirkan. Hari ni, Jiha nak kongsi 1 rahsia yang ramai orang tak tahu tapi Jiha decide untuk share dengan semua orang.  Ada tak antara ibu-ibu yan...

Post has attachment
Duo Scarf, Berikan Kelainan.
Assalamualaikum! Sebelum tu, cantik tak tudung yang Jiha pakai ni? Cepat puji! Hahaha Oklah. Rasanya sekarang ni memang dah jadi trend juga sebenarnya tudung yang bercorak pastel. Sebab tudung bercorak dan berwarna pastel ni memang padan dengan apa jenis ba...

Post has attachment
Meriahkan Syawal Anda Dengan Minaz Blooming Raya 2017
Assalamualaikum!!! Alhamdulillah. Sekali lagi tahun ni kita dipertemukan dengn Ramadhan & InsyaAllah, Syawal. Jiha pasti dah ramai sangat yang tak sabar nak mulakan persiapan Ramadhan & Syawal yang bakal menjelang. Jiha & keluarga pun dah mula hantar kain b...

Post has attachment
Penuhi Keperluan Bayi di Motherhood
Assalamualaikum!! Tak keterlaluan untuk Jiha cakap, zaman serba canggih ni, rasanya semuaaaa orang lagi prefer buat semua benda online. Daripada nak order makanan, bawak lah ke nak shopping. Tak kisah la shopping baju sampai ke nak shopping barang dapur. Ni...

Post has attachment
Tips Kekal Bertenaga Sepanjang Ramadhan.
Assalamualaikum! Alhamdulillah. Ramadhan bakal menjelang & sekali lagi kita semua di panjangkan umur untuk bertemu Ramadhan yang tak lama je lagi. Korang dah bersedia ke belum ni nak sambut ramadhan dengan penuh bertenaga & aktif sepanjang hari? Normal kita...
Wait while more posts are being loaded