Profile cover photo
Profile photo
Syakirah Azmy
8 followers
8 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
geraham bongsu aka wisdom tooth
Add a comment...

Post has attachment
program mesra Penduduk bersama JPAM
holla,since berpenyakit ni x da banyak sangat update..hurmmm..pity me.tapi tapi tapi...ahad lepas ada buat program kampung..jom kami layoq beberapa keping gambar kami yg gila kosa tu na... kami buat gotong royong bersama JPAM perlis. ada cabutan bertuah..so...
Add a comment...

Post has attachment
Lavender Garden Cameron Highland
tempat ni tersangatlah cantik!!!the view,the panorama..fantastic..cantik sangat sangat...cumanya sakit kaki sikit la nak menapak naik p atas nun...macam cerum sikit..but worth it...ice cream dia sedap baq hang!! lavendar jalan agak curam lah..senaman kakiĀ  ...
Add a comment...

Post has attachment
Strawberi Park cameron highland
lama sungguh aih x update belog..ni bukan tahap bersawang dah ni..sampai dah lupa password..busy sungguh noh..huhu..saja saja ja la nk share gambar cuti cuti malaysia tahun lepas.ni first time sampai cameron highland setelah 31 tahun hidup..nampak sangat la...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
mY Little suPerModel
assalamualaikum semua...sekarang ni musim cuti sekolah kans,kenduri kendara boleh dikatakan setiap hari uolls...tunggang periuk bak kata mak aku.. ayahnya kemain sibuk la sepanjang cuti sekolah ni..dapat job merata..si anak dan maknye ni pon menyibuk la ngi...
Add a comment...

Post has attachment
ALFALFA - MENGHALANG CANCER/PROSTATE
tetiba rasa seronok pulak share tentang kebaikan Alfalfa Concentrated ni..katanya Alfalfa ni ada semua jenis minerals..betol ker?mineral apa lagi yang ada dalam Alfalfa ni??.setelah kajian menyeluruh dilakukan, saya telah menemui satu entry yg sangat memban...
Add a comment...

Post has attachment
Alfalfa Concentrated - supplemement TERBAIK
lepas update entry tentang Alfalfa Concentrated semalam,dapat banyak pertanyaan tentang produk kesihatan yang satu ni.apa khasiatnya,apa efeknya.sedap x?berbau x?sebotol untuk berapa lama.. mari sini cik kiah terang kat hampa na...alfalfa concentrated ni di...
Add a comment...

Post has attachment
Alfalfa-bapak segala makanan
Apakah itu alfalfa? Alfalfa adalah tumbuhan berbunga dalam kumpulan kekacang yang hidup
antara empat hingga lapan tahun tetapi boleh menjangkau sehingga 20
tahun, bergantung kepada jenis baka dan cuaca. Tumbuhan berbunga kecil
berwarna ungu ini boleh men...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded