Profile cover photo
Profile photo
Maizon Dalim
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
**
CEGAH SAKIT TANGAN, KAKI DAN MULUT Kesian dengar berita ramai anak kawan-kawan yang terkena HFMD. Mujur juga ada cuti kuarantin selama 5 hari  untuk ibu bapa yang anak terkena penyakit berjangkit. Bolehlah jaga diorang sementara dapat hantar ke pusat asuhan...
SIHAT ITU NIKMAT
SIHAT ITU NIKMAT
maizondalim.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
Alhamdulillah, dah rasa ringan tubuh sejak ambik Herblax, Peppermint Ginger dan Lecithin selepas 1 Syawal baru ini. Perut pun dah nampak turun sikit 😂. Itulah matlamat utamanya. Hihihi. Bukan nak kurus sangat pun. Nak buang lemak yang menyakitkan mata dan ...
SIHAT ITU NIKMAT
SIHAT ITU NIKMAT
maizondalim.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
SEJARAH SHAKLEE
Jom kenali pengasas Syarikat Shaklee. Rugi tak baca. Sangat menarik perjalanan hidup beliau. SEJARAH DR SHAKLEE Dr Forrest C Shaklee atau lebih dikenali sebagai Dr Shaklee dilahirkan pada tahun 1894. Sejak lahir lagi beliau telah disahkan mengidap penyakit ...
Add a comment...

Post has attachment
OSTEMATRIK ULIT TIDUR YANG NYENYAK
Nak pastikan malam ini dapat tidur yang berkualiti. Lena sungguh. Sebabnya,  semalam tidur agak terganggu. Tidur lena tak lena rasanya. Effect pagi tadi,  malasnya nak bangun walau jam loceng sudah berdering 2 sesi. Ostematrik baru je buka 3 hari lepas untu...
OSTEMATRIK ULIT TIDUR YANG NYENYAK
OSTEMATRIK ULIT TIDUR YANG NYENYAK
maizondalim.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
PROMOSI OSTEMATRIX 3 HARI SAHAJA.
Assalamualaikum. Pepagi ni akak dah sibuk nak update berita panas ini tau! Tak sabar nak share kat korang semua, mulai 18 Oktober hingga 20 Oktober 2017 ini Shaklee membuka promosi hebat selama 3 hari untuk belian  Ostematrix 3 botol dengan diskaun 5%! Siap...
PROMOSI OSTEMATRIX 3 HARI SAHAJA.
PROMOSI OSTEMATRIX 3 HARI SAHAJA.
maizondalim.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
GARLIC
GARLIC Apakah perbezaan Garlic Complex dengan garlic yang ada di pasaran? Garlic Complex dibuat dari bawang putih jenis premium, bebas dari racun perosak dan ditanam secara organik di California, USA di waktu musim panas. Dihasilkan secara eksklusif pada su...
GARLIC
GARLIC
maizondalim.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
WAJAH BERSERI-SERI DENGAN SET RADIANT 4
Assalamualaikum. Entry kali ini memang best untuk saya kongsikan bersama dengan kawan-kawan semua. Apa taknya, ramai yang nak kelihatan cantikkan?  Nak kulit cantik dan berseri. Nak kulit anjal, gebu, lembut. Aih! Pendek kata nak cantik dan kelihatan sempur...
Add a comment...

Post has attachment
LEGAKAN SEMBELIT DENGAN HERBLAX
Malam tadi dah detox usus dengan Herblax. Bangun pagi, flush semua. Lega sungguh! 1 hari rasa tak lawas, cepat-cepat cari solusi. Dah serik ingat zaman dulu-dulu. Ada yang takut nak makan Herblax, takut cirit tak sempat ke tandas. Itu cuma mindset negatif. ...
LEGAKAN SEMBELIT DENGAN HERBLAX
LEGAKAN SEMBELIT DENGAN HERBLAX
maizondalim.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
KELUAR ANGIN DARI BADAN
Akak payah nak keluar angin sendawa.  Banyak angin macam manapun dalam badan, memang jarang sendawa,walau bidan urut cakap banyak angin. Tapi angin akak  keluar ikut pintu lain la...😜. Baru kejap minum green tea  plus peppermint ginger 2 biji. 5 minit teru...
KELUAR ANGIN DARI BADAN
KELUAR ANGIN DARI BADAN
maizondalim.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
OMEGA GUARD VITAMIN YANG SANGAT PENTING UNTUK KESIHATAN Untuk entri kali ini saya ingin berkongsi info tentang salah satu produk Shaklee iaitu Omega Guard. Bagi saya, vitamin ini wajib ada bagi setiap keluarga.  Banyak sangat kepentingannya terutama untuk k...
SIHAT ITU NIKMAT
SIHAT ITU NIKMAT
maizondalim.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded