Profile cover photo
Profile photo
hariz hilman
About
Posts

Post has attachment
' Buddyz Giveaway '
Assalamualaikum dan selamat pgi :) nihh merupakan first giveaway yang hariz join :D hehe Assalamualaikum . Giveaway ini merupakan giveaway pertama dianjurkan oleh Farhah dan buddyz buddyz iaitu Sofea , Izzah , Iqqah  . Anda semua dijemput join giveaway bagi...

Post has attachment
' Buddyz Giveaway '
       Assalamualaikum dan selamat pagi :) nihh merupakan first Giveaway yang hariz join :D hehe <div style="text-align: center;"> <b><i>Assalamualaikum .</i></b></div> <div style="text-align: left;"> <b><i><br /></i></b> <br /> <div style="text-align: cent...

Post has attachment
Semalam Punya Cerita :')
          Semalam hariz kuar ngan member kononnya juz nak teman kan member buad IC baru jer , last2 merayap tak ingat diri -,- haha , tapi best jugak klau keluar tade plan nihh koz rase free jer :)  dah siap buat IC bagai , turun site motor , tetibe pulak h...

Post has attachment
Cara Tingkatkan Income Nuffnang Dengan Betul :)
Selamat malam :) malam nihh terasa pulak nak kudap2 sumtin . hee , maii2 :D haha haha , amacam terliur bukan :D ? tapi harinihh hariz bukan nak citer pasal resepi cucur durian dalam gambar tuhh but CARA BAGAIMANA NAK TAMBAH INCOME NUFFNANG DENGAN BETUL :) ....

Post has attachment
Widget Follower Tetibe Hilang :(
      Alarh asal Widget Follower Widget dekat blog nihh tetibe jer hilang :( ? macam-macam tutorial aku ikud sume ta jalan dan macam2 code aku buad sume tak lepas :( dah berapa jam dah try edit code -,- habuk pun tak nampak . hehe , lahaii , kelmarin tngk a...

Post has attachment
**
  Last two weeks , hariz ngan family balek kampung kat trosor , sungai siput koz ade event kezen kawen . Dah elok naek kete , ta jadi pulak koz abah demam :( terus balek salin baju tidur :D haha , nthen malam tuhh family dari sungai siput call asal ta datan...

Post has attachment
Voucher KFC Dari Cellads
   Assalamualaikum :) lame rasanya tak update blog hariz nihh . bukak2 dah penuh sawang :D haha , tadelarh . Baru harinihh berpeluang nak update koz bnyk job yang datang cuti2 sekolah nihh . hehe , alhamdulillah , rezeki pun bertambah dari sehari ke sehari ...

Post has attachment
cerita pasal hariz :)
  Heyy guyy :) apa khabar ? sehad ? hehe , mesty korang tertanya-tanya rite asal hariz tanye khabar bagai :D haha , sebenarnya hariz bosan :( daripada melangut maen games jer better hariz update blog kan . hehe , harinihh hariz nak memperkenalkan diri hariz...
Wait while more posts are being loaded