Profile cover photo
Profile photo
Farah Masrom
About
Farah's posts

Post has attachment
Menaip Kembali
Assalammualaikum... Lama dah tak jengah blog ni. Followers pun dah ramai lari. Ha ha ha ha ha. Yelah, blog tak ber'update'. Habis dikerumun labah-labah dan segala binatang. Rasa macam otak dah kering pulak nak menulis kat sini. Hurm. Alhamdulillah, semester...

Post has attachment
Shawl Lisa Aqeesya
Assalammualaikum... Shawl Lisa Aqeesya Lebih cantik.. Lebih menarik.. Lebih anggun.. Lebih bergaya.. Berbaloi-baloi~!! Dengan hanya bermodalkan RM15, anda dapat Shawl :- Heavy chiffon gred AAA 2.0m panjang × 0.7m lebar Straight cut shawl Jahit kelim baby se...

Post has attachment
Persediaan Mental & Fizikal
Assalammualaikum... Selamat nak tengah malam semua. Sekali lagi menjenguk blog yang penuh dengan bunga ros ni ha. Bukan apa , nak share ke'nervous'an yang berbuku kat hati aku nih. Entry yang lepas , ada someone kata dapat sama course dengan aku kat UiTM Pu...

Post has attachment
UPU : Ijazah Sarjana Muda Sains Maklumat (kepujian) Pengurusan Pusat Sumber
Assalammualaikum... Alhamdulillah. Result UPU dah menjengahkan diri pada hari selasa 11 Ogos 2015. Nama aku berjaya terbolos dalam senarai nama calon UiTM Puncak Perdana. Ni ha course yang aku dapat , Ijazah Sarjana Muda Sains Maklumat (kepujian) Pengurusan...

Post has attachment
Misi Jelajah Cameron Highlands
Assalammualaikum... Salam lebaran buat semua blogger. Lama aku menyepikan diri. Tak sempat nak berblog. Sibuk beraya kata kauuuuu. Raya kan sebulan. Rilek laaaa. Kuih raya kan ada. Beraya ke rumah sanak saudara dah selesai. Beraya rumah kawan-2 pun dah sele...

Post has attachment
Kelebihan BVRC Pada Aku
Assalammualaikum... Ehem-2. Aku ada buat entry pasal BVRC atau K-Colly last year. Ramai jugak yang bagi feedback. Ada yang consume K-Colly. Ada yang guna BVRC. Ada juga yang prefer satin skinz. Pada yang tanya pada aku tuh , aku pernah consume BVRC for two ...

Post has attachment
Bride's Maid Again !! Ada Sponsor Tak? Hihihi..
Assalammualaikum... Selamat malam peminat White Rose. Alhamdulillah. Sepupu aku dah selamat diijab kabulkan dengan pasangan nya hari Jumaat lepas. Minggu depan nak buat majlis bersanding belah sepupu aku pulak. Sepupu aku lelaki ok. Aku punya la plan baik d...

Post has attachment
Kursus Make Up..Coming Soon !
Assalammualaikum... Hai peminat-2 setia bunga ros putih !! Lama jugak tak update blog nih. Tak do cito pulak tetibo. Ha ha ha ha. Ok la. Siapa akan join kursus Make Up di Lanjut , Pahang. 28-30/5/2015. Siapa yang join , jangan lupa tegur aku naaaa. Jangan b...

Post has attachment
Penerima Anugerah Kecemerlangan Akademik 2014
Assalammualaikum... Alhamdulillah. Perkataan ni je yang mampu aku ungkap bila nama aku disenaraikan sebagai salah seorang penerima anugerah akademik masa aku jadi student Form 6 tahun lepas. Nama aku disenaraikan sebagai pelajar terbaik STPM 2013/2014 dan d...

Post has attachment
Destinasi Menarik untuk Family Day? Any Idea?
Assalammualaikum... Selamat petang semua. Hari nih aku nak paksa korang perah otak dan suggest kat aku. Ha ha ha ha. Gelak dengan kejamnya. Bukan la. Aku nak mintak korang share pengalaman korang pegi Family Day or pegi mana-2 lokasi yang korang rasa amat s...
Wait while more posts are being loaded