Profile cover photo
Profile photo
Vidres Pallarola
14 followers
14 followers
About
Posts

Post has attachment
Bon dia,
Avui hem tingut la darrera reunió amb la Regidora de Mobilitat Sra. Mercedes Vidal, per tractar el tema dels permisos especials de càrrega i descàrrega. Com ens imaginàvem només hem obtingut bones paraules i que ja estudiaran el tema. Però no hem aconseguit cap compromís, ni cap prorroga, ni cap termini de resolució. Només, que ja ho tornaran a valorar i que ja ens diran quelcom. És a dir, que 5 mesos desprès, tornem a estar a la casella de sortida, però sense el permís que teníem.

Per part nostra, s’han acabat les rondes de consultes, i ara cal passar a l’acció. Per tant, convoquem a tots els agremiats afectats a una reunió el proper dia 1 de juny a les 17h., a la seu del Gremi c/ Pelai, 9 1er 2a. A de Barcelona. Tots aquells que vulgueu lluitar per recuperar els permisos especials ara és el moment de participar i de fer sentir la vostra veu.

Com li hem dit a la regidora:
- L’Ajuntament ens obliga a fer la descàrrega en mitja hora, cosa que és impossible, i ens condemna a pagar multes. És una càrrega i descàrrega que potser serveix a les empreses de missatgeria, però indiscutiblement a nosaltres no ens serveix.
- Els nostres vehicles no només son el transport, sinó que també fan de magatzem dels vidres durant la feina. Seria un perill deixar-los al mig del carrer, però potser l’Ajuntament ens hi està obligant, si hem de moure el vehicle.
- Si cada mitja hora hem d’anar movent els vehicles de lloc, potser si que crearem un problema de mobilitat a la ciutat.
- I finalment, a sobre hem de col•laborar amb l’Ajuntament a recollir els vidres vells i pagar la gestió de residus i el fet de portar-los a la deixalleria. Potser ens hauríem de reflexionar sobre el fet d’haver d’assumir la tasca de recollida de residus, ja que ens obliga a tenir els vehicles estacionats més temps i per tant, ens exposa a més multes.

Per tot això, i per poder coordinar una defensa conjunta dels nostres interessos, esteu tots convocats el proper dia 1 de juny. Us hi esperem.
Cordialment,
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Buenos días,
Hoy hemos tenido la última reunión con la Regidora de Movilidad Sra. Mercedes Vidal, para tratar el tema de los permisos especiales de carga y descarga. Cómo nos imaginábamos sólo hemos obtenido buenas palabras y que ya estudiarán el tema. Pero no hemos conseguido ningún compromiso, ni ninguno prorroga, ni ningún plazo de resolución. Sólo, que ya lo volverán a valorar y que ya nos dirán algo. Es decir, que 5 meses después, volvemos a estar a la casilla de salida, pero sin el permiso que teníamos.

Por parte nuestra, se han acabado las rondas de consultas, y ahora hay que pasar a la acción. Por lo tanto, convocamos a todos los agremiados afectados a una reunión el próximo día 1 de junio a las 17h, en la sede del Gremio c/ Pelai, 9 1er 2a de Barcelona. Todos aquellos que queráis luchar para recuperar las autorizaciones, ahora es el momento de participar y de hacer sentir vuestra voz.

Cómo ya le hemos dicho a la Regidora:
- El Ayuntamiento nos obliga a hacer la descarga en media hora, cosa que es imposible, y nos condena a pagar multas. Es una carga y descarga que quizás sirve a las empresas de mensajería, pero indiscutiblemente a nosotros no nos sirve.
- Nuestros vehículos no sólo son un medio de transporte, sino que también hacen de almacén de los vidrios durante el trabajo. Sería un peligro dejarlos en medio de la calle, pero quizás el Ayuntamiento nos está obligando, si tenemos que mover el vehículo.
- Si cada media hora tenemos que ir moviendo los vehículos de lugar, quizás si que crearemos un problema de movilidad a la ciudad.
- Y finalmente, encima tenemos que col•laborar con el Ayuntamiento a recoger los vidrios sustituidos y pagar la gestión de residuos y el hecho de llevarlos a las chatarrerías. Quizás tendríamos que reflexionar sobre el hecho de tener que asumir la tarea de recogida de residuos, puesto que nos obliga a tener los vehículos estacionados más tiempo y por lo tanto, nos expone además a multas.

Por todo esto, y para poder coordinar una defensa conjunta de nuestros intereses, estáis todos convocados el próximo día 1 de junio. Os esperamos.

Atentamente,

GREMI DEL VIDRE PLA I TANCAMENTS DE CATALUNYA
Pelai, 9 1r 2a A
08001 BARCELONA
933187731
www.gremividrepla
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded