Profile cover photo
Profile photo
Zuwa Aripin
42 followers -
Lifestyle & Photography
Lifestyle & Photography

42 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Pakej Perkahwinan MZ Garden Hall Bangi Lengkap Make Up Dan Busana Pengantin
Pakej Perkahwinan MZ Garden Hall Bangi Lengkap Make Up Dan Busana Pengantin | Salam hormat pada semua pembaca Blogger2u yang budiman. Kali ini saya nak kongsikan sekali lagi prihal kawin. ajukMinggu lepas aku menghadiri satu majlis " Open day " di MZ Garden...
Add a comment...

Post has attachment
Kelebihan Dan Khasiat Jamu Rahsia Bidan Kampung
Kelebihan Dan Khasiat Jamu Rahsia Bidan Kampung | Assalamualaikum dan salam hormat kepada semua pembaca Blogger2u . Hai berjumpa lagi kita kali ini. Apa yang aku nak cerita kali ni? takkan tak tau kan? dah baca tajuk kat atas tu dah kan?. So topik kita kali...
Add a comment...

Post has attachment
Jana Pendapatan Sambil Mencari Pahala Akhirat Dengan BeanaHomeQuran
Jana Pendapatan Sambil Mencari Pahala Akhirat Dengan BeanaHomeQuran | Assalamualaikum dan salam hormat semua, masih tidak terlambat untuk saya ucapkan selamat menyambut tahun baru 2019 kepada semua pembaca Blogger2u . Semoga tahun 2019 ini menjadi tahun yan...
Add a comment...

Post has attachment
Pakej Lengkap Perkahwinan Dewan MZ Catering Bangi
Pakej Lengkap Perkahwinan Dewan MZ Catering Bangi | Salam hormat semua, cuti punya pasal agak lama tak kemaskini blog. Hai, kali ni nk citer pasal kahwin pula. Bukan aku nak kawin tapi nak cerita pasal satu lokasi perkahwinan beserta pakej-pakej perkahwinan...
Add a comment...

Post has attachment
Pakej Lengkap Perkahwinan Dewan MZ Catering Bangi
Pakej Lengkap Perkahwinan Dewan MZ Catering Bangi | Salam hormat semua, cuti punya pasal agak lama tak kemaskini blog. Hai, kali ni nk citer pasal kahwin pula. Bukan aku nak kawin tapi nak cerita pasal satu lokasi perkahwinan beserta pakej-pakej perkahwinan...
Add a comment...

Post has attachment
Food Tasting Dan Pakej Lengkap Perkahwinan Ambassador Putrajaya
Uji Rasa Dan Pakej Lengkap Perkahwinan Ambassador Putrajaya | Salam hormat, hai korang jumpa lagi kita hari ni, macam yang pernah aku bagitahu pada entry yang lepas, kalau nak tahu lebih lanjut sila baca di sini ok, [ Jom Serbu Food Tasting & Open Day Hanan...
Add a comment...

Post has attachment
Lirik Lagu Terbaru Hael Husaini - Hajat (Official Video)
Lirik Lagu Hael Husaini - Hajat | Lirik lagu terbaru Hael Husaini yang berjudul Hajat beserta official muzik video. LIRIK VERSE 1 Jika kau mahu sesuatu katakan padakuJika kau mahu diriku ku sedia untukmu Dan jika kau mahu kan jiwaku hambakan cintamu Pasti h...
Add a comment...

Post has attachment
Jom Serbu Food Tasting & Open Day Hanana Group
Food Tasting & Open Day Hanana Group | Salam hormat semua, lama juga aku tak kongsikan tempat-tempat menarik dan info fotografi kat blog ni. Al-maklumlah sibuk selesaikan masalah negara ( konon2 bagi alasan kukuh.. hahaha.. ) Ok Gaisss... ni aku nak war-war...
Add a comment...

Post has attachment
Tahukah anda bahawa tempat paling sejuk di dunia?. Pasti ramai beranggapan tempat paling sejuk di dunia adalah di kutub utara atau pun di kutub selatan.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded