Profile

Cover photo
Abang Hensem
43 followers|1,217,639 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Abang Hensem

Shared publicly  - 
 
Lancap
Aku memang suka melancap. Sejak dari sekolah sampailah sekarang. Zina tangan sudah menjadi kebiasaan dalam hidup aku. Masa sekolah dulu, aku selalu melancap sambil bayangkan cikgu-cikgu yang seksi dan cantik, macam cikgu Siti yang bertetek besar, cikgu Ng y...
 ·  Translate
Aku memang suka melancap. Sejak dari sekolah sampailah sekarang. Zina tangan sudah menjadi kebiasaan dalam hidup aku. Masa sekolah dulu, aku selalu melancap sambil bayangkan cikgu-cikgu yang seksi dan cantik, macam cikgu Siti...
1
Add a comment...

Abang Hensem

Shared publicly  - 
 
Cikgu Norazelin
Cikgu Norazelin adalah seorang guru disebuah sekolah menengah di bandar T. Cikgu Norazelin berumur 24 tahun dan telahpun mendirikan rumahtangga.suaminya berumur 27 tahun dan bekerja sebagai pegawai bank. Cikgu Norazelin mempunyai bentuk badan yang boleh dik...
 ·  Translate
Cikgu Norazelin adalah seorang guru disebuah sekolah menengah di bandar T. Cikgu Norazelin berumur 24 tahun dan telahpun mendirikan rumahtangga.suaminya berumur 27 tahun dan bekerja sebagai pegawai bank. Cikgu Norazelin mempu...
1
Add a comment...

Abang Hensem

Shared publicly  - 
 
Ain Bini Kawan
Aku berumur 30 tahun dan isteriku 26 tahun. Kami belum mempunyai anak sebab isteriku masih menuntut di Maktab Perguruan. Isteriku tinggal di asrama maktab dan cuma pulang sebulan sekali ke rumah. Setiap bulan aku akan menjemput isteriku di lapangan terbang....
 ·  Translate
Aku berumur 30 tahun dan isteriku 26 tahun. Kami belum mempunyai anak sebab isteriku masih menuntut di Maktab Perguruan. Isteriku tinggal di asrama maktab dan cuma pulang sebulan sekali ke rumah. Setiap bulan aku akan menjemp...
1
Add a comment...

Abang Hensem

Shared publicly  - 
 
Pecah Dara Farah Budak UITM Part 2
Kisah ini berlaku ketika kami( aku dan farah) sedang cuti sem. Keluarga farah jenis sentiasa ada kat rumah, so mmg susah la nak buat seks kt rumah dia. Jadi kami membuat persetujuan untuk berjumpa di sebuah bandar yang terletak kira-kira 35 km dari rumah fa...
 ·  Translate
Kisah ini berlaku ketika kami( aku dan farah) sedang cuti sem. Keluarga farah jenis sentiasa ada kat rumah, so mmg susah la nak buat seks kt rumah dia. Jadi kami membuat persetujuan untuk berjumpa di sebuah bandar yang terlet...
1
Add a comment...

Abang Hensem

Shared publicly  - 
 
Cikgu Nur Tiara
Petang tu Cikgu Nur pakai seluar Trek dan T shirt saja dan memakai tudung yang disangkut di kedua-dua bahunya.Cikgu Nur meminta aku menolongnya menggunting gambar-gambar untuk hiasan bilik sains. Dalam aku berbual dengan cikgu Nur baru aku perasan yang Cikg...
 ·  Translate
Petang tu Cikgu Nur pakai seluar Trek dan T shirt saja dan memakai tudung yang disangkut di kedua-dua bahunya.Cikgu Nur meminta aku menolongnya menggunting gambar-gambar untuk hiasan bilik sains. Dalam aku berbual dengan cikg...
1
Add a comment...
Have him in circles
43 people
radical student's profile photo
zamrihar mohd's profile photo

Abang Hensem

Shared publicly  - 
 
Bini Abg Murad
Ketika ini aku masih memikirkan apa yang perlu aku buat untuk menjelaskan pekara sebenar kepada Abg Murad.Peristiwa pada bulan lepas betul-betul menghantui fikiranku.Aku sudah mengingatkan Abg Murad supaya membetulkan kunci bilik airnya kerana ia tidak bole...
 ·  Translate
Ketika ini aku masih memikirkan apa yang perlu aku buat untuk menjelaskan pekara sebenar kepada Abg Murad.Peristiwa pada bulan lepas betul-betul menghantui fikiranku.Aku sudah mengingatkan Abg Murad supaya membetulkan kunci b...
1
Add a comment...

Abang Hensem

Shared publicly  - 
 
Aina Curang
Kerana keletihan kami tertidur sampai pagi. Bila aku terjaga, Aina tidur membelakangi aku. Dalam keadaan itu punggungnya berada rapat di perut aku. Kalaupun tidak kerana punggungnya itu, memang aku sentiasa terjaga dengan batang yang keras. Selalunya kerana...
 ·  Translate
Kerana keletihan kami tertidur sampai pagi. Bila aku terjaga, Aina tidur membelakangi aku. Dalam keadaan itu punggungnya berada rapat di perut aku. Kalaupun tidak kerana punggungnya itu, memang aku sentiasa terjaga dengan bat...
1
Add a comment...

Abang Hensem

Shared publicly  - 
 
Dalam Supermarket
Aku bekerja sebagai sales assistant,di sebuah supermarket di KL.Di tempat kerja aku ada seorang awekmemang cun gila! Nama dia Ila.Ila adalah awek yang paling rapat dengan aku .Segala masaalahnya dia akanberitahu pada aku.Ila memang cantik,kulit dia putih me...
 ·  Translate
Aku bekerja sebagai sales assistant,di sebuah supermarket di KL.Di tempat kerja aku ada seorang awekmemang cun gila! Nama dia Ila.Ila adalah awek yang paling rapat dengan aku .Segala masaalahnya dia akanberitahu pada aku.Ila ...
1
Add a comment...

Abang Hensem

Shared publicly  - 
 
Pecah Dara Farah Budak UITM Part 1
I pernah ada awek bernama Farah Zulaikha, kami dah kira break off dalam 6 bulan lepas. I dah kenal Farah ni dari satu tahun lepas masa tu I dok tengah study lagi kat sebuah universiti di Perak ni. Kita orang biasela kan, dok merendek sana sini sebab I pakai...
 ·  Translate
I pernah ada awek bernama Farah Zulaikha, kami dah kira break off dalam 6 bulan lepas. I dah kenal Farah ni dari satu tahun lepas masa tu I dok tengah study lagi kat sebuah universiti di Perak ni. Kita orang biasela kan, dok ...
1
Add a comment...

Abang Hensem

Shared publicly  - 
 
Kisah Nikmat Seorang Gadis Part 1
Perlahan-lahan ayah menghalakan batangnya kelubang cipapku. Ia mula menekan batangnya ke dalam cipapku. Namun terlalu sukar baginya untuk memasukkan batangnya untuk memecah masuk lubuk maduku. Ia menyapu sedikit lendiran minyak urut yang kuberikan kepadanya...
 ·  Translate
Perlahan-lahan ayah menghalakan batangnya kelubang cipapku. Ia mula menekan batangnya ke dalam cipapku. Namun terlalu sukar baginya untuk memasukkan batangnya untuk memecah masuk lubuk maduku. Ia menyapu sedikit lendiran miny...
1
Add a comment...
People
Have him in circles
43 people
radical student's profile photo
zamrihar mohd's profile photo
Basic Information
Gender
Male