Profile

Cover photo
Abang Hensem
142 followers|1,273,799 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Abang Hensem

Shared publicly  - 
 
Pak Daud Dan Menantu-Menantunya Part 2
Setelah beredar dari rumah Khatijah, Pak Daud terus menuju ke rumah Roslina yang terletak tidak jauh dari rumah Khatijah. Perjalan ke rumah Roslina hamya memakan masa satu jam sahaja dan dalam perjalanan itu Pak Daud membayangkan tubuh telanjang Roslina. Pe...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Abang Hensem

Shared publicly  - 
 
Suhana Isteriku Sporting Part 2
2 minggu sudah berlalu sejak Suhana di fuck Khairul. Setelah berbincang dengan Khairul melalui Whazup, Aku mengaturkan supaya Khairul men fuck isteriku sekali lagi. Tapi kali ini di hadapan ku, di rumah kami. Khairul memang bekerja di KL, jadi memang tiada ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Abang Hensem

Shared publicly  - 
 
Ah Kaw dan Dr Hamidah
Dr. Hamidah, mempunyai klinik sendiri di sebuah kawasan perumahan mewah. Dia dibantu oleh tiga orang pekerja wanita, seorang sebagai penyambut tamu dan dua orang bekerja di bahagian ubat. Kliniknya agak maju dan sentiasa dikunjungi pesakit dengan berbagai p...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Abang Hensem

Shared publicly  - 
 
Cikgu Suraya Part 4
Aku baringkan dia atas katil, sambil terus memberikan kucupan demi kucupan. Kali ini aku tak lama mencium payudara Cikgu Suraya sebab aku nak sasarkan mulut aku ke cipapnya. Aku turunkan ciuman aku ke bawah, kemaluannya masih kering. Aku terus mencium kemal...
 ·  Translate
1
Marshall Adam's profile photo
 
lama xupdate bro.. mana pegi.. hehe
Add a comment...

Abang Hensem

Shared publicly  - 
 
Cikgu Suraya Part 2
Aku cekalkan hati, pergi ke arah pintu dan mula mengintai Cikgu Suraya yang ada kat dalam, tengah buat apa, aku pun tak tahu. Fulamak, berderau darah aku, macam nak tercabut jantung rasanya melihatkan Cikgu Suraya sedang berbogel di dalam Biliknya. Serta me...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Abang Hensem

Shared publicly  - 
 
Dua Cipap Di Malam Pertama
Aku Rizal, 24 tahun, jatuh cinta dengan seorang janda, Rubiah, 34, tak ada anak - seorang setiausaha di pejabat sama blok dengan aku ni. Kami bercinta dan setelah mengenal hati budinya, dan kisah silammnya, setelah dekat setahun aku pun melamarnya. Bukan ma...
 ·  Translate
1
Add a comment...
In their circles
94 people
Have them in circles
142 people
Edda edda's profile photo
isnarul faizal's profile photo
Mie Long's profile photo
Mohd Zakir Abu Bakar's profile photo
Mohd Rashdan Musa's profile photo
Ahmad Faez Elias's profile photo
Muhd Hafiy's profile photo
azman gigiel's profile photo
Reeza Shah's profile photo

Abang Hensem

Shared publicly  - 
 
Pak Daud Dan Menantu-Menantunya Part 1
Pak Daud yang berusia 59 tahun telah 13 tahun menduda, Pak Daud mempunyai dua orang anak lelaki iaitu Zaidin dan Borhan, kedua-dua anaknya sudah berkahwin. Menantunya yang pertama bernama Khatijah dan seorang lagi bernama Roslina. Menantu-menantunya ini sel...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Abang Hensem

Shared publicly  - 
 
Suhana Isteriku Sporting Part 1
Perkahwinan aku dengan Suhana (28) sangat bahagia. Aku merasa amat bertuah kerana dapat memperisterikan wanita secantik dia. Suhana wanita bertudung yang putih mulus, buah dada dia ber size 38G. Ukuran badan Suhana 38-27-38. Semenjak dia mengandung ni, buah...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Abang Hensem

Shared publicly  - 
 
Cikgu Norasyikin
Peristiwa ni berlaku baru baru ni aje masa aku tengah belajar Form 6 di sebuah negeri di Semenanjung Malaysia. Aku harap cerita aku dapat le menghiburkan korang semua. Cikgu Syiken ni ajar BM di kelas aku. Aku memang tak tahan ngan body dia. Tetek selambak ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Abang Hensem

Shared publicly  - 
 
Cikgu Suraya Part 3
Terpukau mata aku bila bertatapan dengan teteknya yang putih kemerahan yang tadi hanya mampu aku lihat dari jauh saja. Aku renung dan gentel-gentelkan puting teteknya sambil mulut mencium dan menjilat yang sebelah lagi. Suara desisan Cikgu Suraya makin manj...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Abang Hensem

Shared publicly  - 
 
aku, aleeya, adam, dan kak long
Hari tu hari rabu, mummy ngan daddy dah pegi rumah pak lang. ada kenduri ujung mnggu tu. Nex week baru balik. Aku memang dah plan dari minggu lepas lagi since daddy bagi tau pasal program dorg malam tu. 5 minit lepas dorang dah kuar je, aku terus start kere...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Abang Hensem

Shared publicly  - 
 
Dua Sahabat
Aku berusia 35 tahun mempunyai seorang isteri. Kami dah 8 tahun berkahwin tapi belum ada zuriat. Bukan tak mampu tetapi aku yang tidak selesa kerana belum puas hidup bebas dengan isteriku. Selama 8 tahun berkahwin semuanya kami kecapi bersama. Kami gembira ...
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
In their circles
94 people
Have them in circles
142 people
Edda edda's profile photo
isnarul faizal's profile photo
Mie Long's profile photo
Mohd Zakir Abu Bakar's profile photo
Mohd Rashdan Musa's profile photo
Ahmad Faez Elias's profile photo
Muhd Hafiy's profile photo
azman gigiel's profile photo
Reeza Shah's profile photo