Profile cover photo
Profile photo
Semut Senyum
160 followers -
life only begins when you are truly happy
life only begins when you are truly happy

160 followers
About
Posts

Post has attachment
SIHIR SANA SINI #2
Bismillahirahmanirrahim  Assalamualaikum w.b.t...... Gambar Google KELUARGA MAIMUN 4 DARA Ok, alkisahnya pasal keluarga Maimun ni. Dalam rumah Maimun ada 4 anak dara dan seorang janda anak 1 yang dijaga oleh abang nya Halim dan ayahnya Khaled. Jadi berapaka...
SIHIR SANA SINI #2
SIHIR SANA SINI #2
semut-senyum.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
SIHIR SANA SINI #1
SIHIR SANA SINI #1
semut-senyum.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
KANSER KOLOREKTAL
Bismillahirahmanirrahim   Assalamualaikum w.b.t...... Waktu nak pergi kerja, ada terdengar segmen apa ntah dalam radio mengenai kanser kolon... sebelum ni tak pernah ambil tahu pun. Tapi semalam terasa perjalanan pergi kerja tu macam lama je, so, sambil dri...
KANSER KOLOREKTAL
KANSER KOLOREKTAL
semut-senyum.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
BAGI PELUANG & MAAFKAN
BAGI PELUANG & MAAFKAN
semut-senyum.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
BAGI PELUANG & MAAFKAN
FROM GOOGLE Kita kena ingat mana ada manusia sempurna.  Kalau dia buat salah hari ni, bagi je lah peluang , macam  laaa  seumur hidup dia, seumur hidup tu lah dia bersalah...  tak...  tak..  T engok laa dari sudut positif ,  pasti akan nampak yang  baik2......
BAGI PELUANG & MAAFKAN
BAGI PELUANG & MAAFKAN
semut-senyum.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
DUGA
DUGA
semut-senyum.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
DUGA
Apabila kita diduga, itu tanda cinta kasih Allah terhadap kita. ...itu tanda Allah memerhatikan kita ...Allah hiraukan tentang hidup kita ... Bicara Allah kepada kita. ] Maka, bersyukurlah. from Google
DUGA
DUGA
semut-senyum.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Cara Kita Bahagia
Cara Kita Bahagia
semut-senyum.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Cara Kita Bahagia
Bismillahirahmanirrahim

Assalamualaikum w.b.t...... Semua orang nak bahagia kan... Apa makna bahagia dalam hidup kita? Hanya kita yang boleh tafsir bahagia untuk kita.... Simple example, macam dalam drama-drama laaa..... Ada orang bahagia sebab hidup mewah...
Cara Kita Bahagia
Cara Kita Bahagia
semut-senyum.blogspot.my
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded