Profile cover photo
Profile photo
Jeroen Rommelaars
53 followers -
Videograaf
Videograaf

53 followers
About
Jeroen's posts

Post has shared content

Post has shared content
De komende twee vrijdagen schuift +Cropped Media Videoproductie  aan bij de EHBO - Eerste Hulp Bij #ondernemen   in Amersfoort. Wij helpen je graag verder met #video ‬- en videomarketing-gerelateerde vragen. Meer info: http://cropped.nl/blog/e-h-b-o-eerste-hulp-bij-ondernemen/

Post has shared content
Wij hebben al onze productpagina's op de website een make-over gegeven! Zo ook de pagina voor #bedrijfsfilm . Zie http://cropped.nl/bedrijfsfilm/ voor een voorbeeld van onze vernieuwde pagina's.  

Post has shared content

Post has shared content
Voor +Cropped Media Videoproductie 's nieuwe concept '90 Seconds Business View' kwam ik er niet onderuit - Ik moest ook een vóór de camera. 90SBV zijn korte bedrijfsfilms met een persoonlijk randje. Kijk voor meer info op: http://90secondsbusinessview.nl
Onze eerste korte bedrijfsfilm van 90 Seconds Business View is af! Ditmaal voor de camera: Wij zelf. Kijk voor meer informatie op: http://90secondsbusinessview.nl 

Post has shared content
90 Seconden bedrijfsfilms - Helder, persoonlijk en effectief!
U wilt een korte bedrijfsfilm voor uw onderneming die pakkend weergeeft wat u voor uw klant kan betekenen, die gemakkelijk en effectief is in te zetten op uw website of social media kanalen en toch persoonlijk overkomt?

90 Seconds Business View is een concept van +Cropped Media Videoproductie  waarin u op een persoonlijke manier binnen 90 seconden uw bedrijf, product of dienst introduceert aan de kijker. Deze dynamische anderhalve minuut behandelt de belangrijkste aspecten van uw onderneming. Ideaal in te zetten als korte bedrijfsfilm of voor overige (online) marketingdoeleinden. Snel, helder en effectief!

Door de video's te bundelen op ons platform versterken we de kracht van iedere individuele video en vergroten wij zo de online impact en vindbaarheid in zoekmachines.

Geïnteresseerd in een 90-seconden video voor uw onderneming?
Kijk voor meer informatie op http://cropped.nl/90-seconds-business-view/

Post has shared content
Hoelang moet een video eigenlijk zijn?

Post has shared content
Interessante ontwikkeling voor facebook marketing en video komt eraan. Ik ben benieuwd!

Post has shared content
Het nieuwe showreel van +Cropped Media Videoproductie is af! Behoorlijk wat mooie beelden kunnen schieten in de eerste 11 maanden van 2014!
De laatste maand van 2014 is alweer begonnen. Reden genoeg voor Cropped Media om eens terug te blikken op de videoproducties van het afgelopen jaar. Met gepaste trots presenteren we dan ook ons 'Showreel 2014'! 

https://www.youtube.com/watch?v=Hd98LgQ1r6E

Post has shared content
De commercial voor VirtuaGym is af!
+Virtuagym lanceert vandaag een nieuwe voedings-app. Voor die gelegenheid werden wij van +Cropped Media Videoproductie gevraagd om een korte commercial te schieten. Wat een leuk project!

Ps: Eindmontage in handen van VirtuaGym
Commercial - VirtuaGym's nieuwe app in het zonnetje
Wait while more posts are being loaded