Profile

Cover photo
Pecinta Wanita
15 followers|57,945 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Pecinta Wanita

Shared publicly  - 
 
Irene, wanita pertama yang aku jilatin dan dia juga adalah 'WANITA MALAM' yang sering aku langgani suatu ketika dahulu.
 ·  Translate
   Bercerita mengenai pengalaman pertama kali menjilat kemaluan wanita sehingga kini bukan lah sesuatu yang boleh aku banggakan, memandangkan wanita pertama yang aku JILATin adalah seorang WANITA MALAM atau dalam erti kata la...
1
Add a comment...

Pecinta Wanita

Shared publicly  - 
 
Kerinduan melampau
 ·  Translate
1
Add a comment...

Pecinta Wanita

Shared publicly  - 
 
   Buat pertama kali nya gadis muda di website aku. Terlalu cantik dan menarik utk aku tidak meletakanya disini untuk dijadikan bahan  aku berkhayal berasmaradana dengan nya.     Manakan tidak...lihatlah betapa gebu rupa bent...
1
Add a comment...

Pecinta Wanita

Shared publicly  - 
 
Yang macam ni lah susah nak cari, gemuk tak kurus pun tak, sedang-sedang je, kulit pulak halus bersih, perut je sedikit buncit tapi tu mana nampak bila direbahkan, laut luas terbentang je yang nampak, jilat satu malam pun tak...
1
Add a comment...

Pecinta Wanita

Shared publicly  - 
 
   Tiada yg lebih memuaskan bagi aku selain daripada melakukan oral, kadang kala jika tiba hilang 'mood' oral lah pilihan aku. Bukan oral dilakukan kepada aku, tetapi aku yg melakukan nya. Tanpa mengira had umur asalkan kelih...
1
Add a comment...
In his circles
9 people
Have him in circles
15 people
Zeyd Amanu's profile photo

Pecinta Wanita

Shared publicly  - 
 
Bagaikan satu kemestian
 ·  Translate
1
Add a comment...

Pecinta Wanita

Shared publicly  - 
 
Awek Sabahan persis cina berumur lewat 20an adalah satu-satu nya gadis berbadan gempal yang pertama berjaya menawan nafsu serakah aku. Manakan tidak, sewaktu berurusniaga diluar biliknya untuk harga dan tawaran perkhidmatan a...
1
Add a comment...

Pecinta Wanita

Shared publicly  - 
 
Lamanya tak menjilat dah rasa rindu sangat2
rasa kelat rasa tawar rasa yg tidak terhingga jelas terasa walau tidak didepan mata
 ·  Translate
1
Add a comment...

Pecinta Wanita

Shared publicly  - 
 
November is coming...
1
Add a comment...

Pecinta Wanita

Shared publicly  - 
 
  Inari VachsSeptember 2, 1974 (38 years old) Tak pernah tengok pun dia ni.......? SHAY FOX!!!!!!!!!!!!! January 17, 1969 (44 years old) Ndaaaaaa 44 dah rupanya, tapi serius aku suka jugak, BADAN dia...uhhhhhh bekas ahli ...
1
Add a comment...
People
In his circles
9 people
Have him in circles
15 people
Zeyd Amanu's profile photo
Work
Occupation
Pussy lickers
Skills
cunt tongue & lick it till jizzed
Links
Other profiles
Story
Tagline
I love mature woman
Introduction
Mature i mean not to old and of coz not young but sometime i do need some refreshment time. Matured taste better,speacially when they do squirt jizzed on my lips
Basic Information
Gender
Male