Profile

Cover photo
Ai Rish
2 followers|270,490 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Ai Rish

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Anzalna paling cantik.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Ai Rish

Shared publicly  - 
 
bosan
Sebenarnya aku ada masalah dalam hidup aku ni, ( macam ko
sorang ada masalah hahaha) . masalah aku ialah aku dah malas nak kerja dan tak
tau nak kerja apa. Bila tak ada kerja, meroyan pulak tak ada kerja dan sibuk
cari kerja. Hmm tu yang aku heran aku nak a...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Ai Rish

Shared publicly  - 
 
perangai2 housemate/roomate yang macam lahanat
Okey sepanjang aku hidup ni, dah empat kali jugaklah aku
menyewa rumah atau bilik. Tapi pengalaman yang sebenar-benarnya aku dapat dalam
menyewa bilik ni start masa aku kat jb sampailah aku dah kat kl sekarang.
Antaranya ialah… 1. Sejenis bergaduh ngan pakw...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Ai Rish

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
tolong jangan share video ni dan harap di delete. kami tak bangga pun dengan perbuatan pihak tak bertanggungjawab yg merakam video ini. 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Ai Rish

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
satu pencapaian yang baik buat marsha
 ·  Translate
1
Add a comment...

Ai Rish

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
jeles? hahahaha geliii dowhh geliii..aku yg dah dewasa ni pun rasa geli tengok adegan ni, aku xley bayang kalau budak2 remaja yg tengok. sweet? memangla sweet kalau terjadi kat suami isteri je.tp yg dok tayang kat tv adegan mcm ni watpe.  nak ajar suami isteri? mcmlah pelakon tu betul2 suami isteri. hahaha.kalau aku ada anak kecik2 lagi aku tak bg tengok cerita mcm ni.
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have her in circles
2 people
Teropong Selebriti's profile photo
Prince Noob's profile photo

Ai Rish

Shared publicly  - 
 
Panduan bela kucing
11.      Tengok dulu rumah ko tu kat kawasan mana. Kawasan
rumah flat, rumah teres,rumah kondo, rumah kampong, rumah panjang?  Sesetengah kawasan perumahan tak bagi bela
kucing. Kena faham diorang tak bagi bukan sebab kejam tapi sebab pentingkan
keselesaan ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Ai Rish

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Filem melayu seram yg betul2 seram and takut utk aku tengok. Tp tak femes mcm filem2 seram yg x berapa seram Sgt tu.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Ai Rish

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
salam dari malaysia. lagunya enak didengar... cuma ingin tahu apa itu 'klepek klepek'?
 ·  Translate
1
Add a comment...

Ai Rish

Shared publicly  - 
 
perkara yang aku tak sangka terjadi dalam hidup aku
1. jatuh cinta dengan lelaki yg tak memandang aku dan menyimpan perasaan selama bertahun-tahun          ya, sangat novel kalau baca. tapi itulah yang terjadi kepada aku. jatuh cinta dengan lelaki botak, pendek, dan cerewet. akulah perempuan gila yang jatuh ...
 ·  Translate
1. jatuh cinta dengan lelaki yg tak memandang aku dan menyimpan perasaan selama bertahun-tahun          ya, sangat novel kalau baca. tapi itulah yang terjadi kepada aku. jatuh cinta dengan lelaki botak, pendek, dan cerewet. a...
1
Add a comment...

Ai Rish

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
hahaha! banyak2 adegan dotdotdot dlm drama melayu yg nilah paling best
 ·  Translate
1
Add a comment...

Ai Rish

Shared publicly  - 
 
Tukar-tukar kerja (2) – sebuah pengalaman sebuah pengorbanan
Amaran : Awas entry ini agak panjang. Okey
sekarang aku nak cerita lak pekerjaan aku yang seterusnya waktu aku kat jb.
Time ni aku dah pindah dari rumah pak cik aku. Aku nekad lantaklah apa nak jadi
aku nak pindah. Tak jauh sangat dr rumah pak cik aku. Kala...
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Have her in circles
2 people
Teropong Selebriti's profile photo
Prince Noob's profile photo
Work
Occupation
study!
Links
YouTube
Story
Introduction
aku pendek, gemok, dan comel.nak jadi artis.apesal artis? suka hati akulah.
Basic Information
Gender
Female