Profile cover photo
Profile photo
Iza Fiza
166 followers
166 followers
About
Iza Fiza's posts

Post has attachment
Public
Aidilfitri 2017 - 2 Syawal
Salam uollss. Haha. Berapa syawal dah hari ni. Baru nak sambung entry raya. Adoi bizinya mami. Pagi raya kedua bertolak balik dari Dungun ke rumah. Tolak awal pagi dalm kul 7.00am macam tu. Sampai rumah mandikan Daniel siap-siap nak pergi open house sepupu....

Post has attachment
Public
Aidilfitri 2017- 1 Syawal
Salam aidilfitri uollss. Tak terlambat rasanya saya nak ucap kan. Thehehe. Maklumlah blog asyik terabai jer. Tapi memandangkan blog ni diari di masa depan mohle kita tempek gambo kat sini. Taun ni kita #teamrayaumahmertua .haha. sini pon nak hashtag bagai k...

Post has attachment
Public
Salam Ramadhan
Salam uollss.. Kejap je kita dah ketemu lagi Ramadhan kan. Tahun ni 1st ramadhan di rumah famili in law. Hari Jumaat tu keje. Balik kerja kul 6 zapp terus pecut balik Dungun. Sempat la sahur di rumah fil pagi tu. 1 Ramadhan. Adik ipar masak ikan masak stim....

Post has attachment
Public
Anak mami dah 1y 5m
Salam uollllsssss.. Mami yang bizi datang nak sapu laman umah kejap. Banyak sangat habuk ni. Lama tak hapdet. Hahahha.  Alhamdulillah Daniel dah 1y 5m dah. Buas sangat anak mami ni ya Allah. Kiki. Tak pe dikkk. Tu petanda awak anak yang aktif cerdik pintar....

Post has attachment
Shopping baju raya jommmmm😍😍

Post has attachment
Doa melembutkan hati anak.
Salam uollss.. Mami copy dari fb dan tempek sini. Semoga dapat manfaat semua ya. KUASA YA LATIF PADA ANAK-ANAK, KESANNYA LEBIH HEBAT DARIPADA GUNA ROTAN 1. Amalkan membaca baca ‘Ya Latif’ sebanyak 7 kali dan dihembuskan ke kepala anak sewaktu mereka sedang ...

Post has attachment
Kurung moden untuk aidilfitri 2017. Gojes sangat uolls😍

Post has attachment
Kurung Moden Raya 2017
Salam uollsss... Raya dah nak dekat ni. Dah tempah baju ke. Tailor mesti dah tutup order dah kan. So jomlah kita beli baju ready made. LADY LISA Kurung Moden - Black Edition Ha..apa yang istimewa sangat dengan Black Edition ni? Untuk edisi ini, kami padanka...

Post has attachment
Trip ke Pulau Kapas
Salam uollss.. Ape ni. Sebulan satu entri. Adehhh. Malas tahap gaban sangat neh. Tapi tetap kena rajinkan diri update supaya boleh dijadikan kenangan tua-tua esok. Haha. Semoga panjang usia. Aamiin. Hari tu tiga ke empat minggu lepas kot eh, kitorang bawak ...

Post has shared content
Lazada malaysia big baby fair 😘
Lazada Malaysia Big Baby Fair
Salam uoollsss.. Lama tak bersiaran kan. Sejak dah jadi mak-mak ni rasa nak sembang pon isu mak-mak jer kan. Pasal anak minum susu apa, diapers apa, makan apa. Apa aktiviti harian anak korang, dah sampai mana perkembangan anak tu. Ewahhh. Mak-mak sangat. He...
Wait while more posts are being loaded