Profile cover photo
Profile photo
noriza abdul rahman
97 followers
97 followers
About
noriza's posts

Post has attachment
Jom ber 'vivix'...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Tua tak boleh nak elak tapi proses boleh diperlahankan..so,apa tunggu lagi!!!
.
Belian bulan ni #buy2less5% vivix
.
Follow ๐ŸŒน@norizashaklee ๐ŸŒน @norizashaklee ๐ŸŒน@norizashaklee
ใƒปใƒปใƒป
ใƒปใƒปใƒป
Tak cuba, tak tau. Nak cuba, whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
ใƒปใƒปใƒป
.
โœ† Whatsapp ke 012-205-0258
โœ† Whatsapp ke 012-205-0258
โœ† Whatsapp ke 012-205-0258๏ปฟ
Photo

Post has attachment
๐Ÿ’The European Elderberry: Rakan untuk Sistem Imun Kita ๐Ÿ’
.
Kita perlu proaktif lebih-lebih lagi dalam pencegahan dengan menyokong sistem imun kita untuk melindungi diri daripada ancaman penyakit berjangkit yang semakin meningkat.
.
Saintis telah mendapati bahawa antioksidan elderberry (flavonoid) mengikat kepada virus dan menghalang keupayaan virus untuk menjangkiti sel-sel sihat.
.
Elderberries berwarna biru gelap @ berry ungu yang kedua-duanya kaya dengan nutrisi. Buah ini mengandungi jumlah polyphenols anthocyanin yang sangat tinggi. Keupayaan antioksidan antosianin membolehkan beri untuk terus hidup walaupun menerima sinaran cahaya UV terik dari matahari.
.
Kajian Jerman telah menghubung kaitkan antosianin dengan meningkatkan penyelarasan imun. Antosianin telah ditunjukkan untuk meningkatkan pengeluaran sitokin imun. Sitokin adalah penghubung dalam sistem imun untuk membantu mengawal tindak balas imun. Ini membolehkan tubuh untuk mempertahankan diri terhadap penyakit.
.
Elderberry telah digunakan selama berabad-abad untuk merawat luka, apabila digunakan untuk kulit. Ia juga diambil melalui mulut untuk merawat penyakit pernafasan seperti selesema dan demam. Beberapa bukti menunjukkan bahawa bahan kimia dalam bunga tua dan buah beri boleh membantu mengurangkan bengkak pada membran mukus, termasuk sinus, dan membantu melegakan kesesakan hidung. Elderberries juga mempunyai anti-radang, anti-virus, anti-influenza, dan sifat-sifat anti-kanser.
.
No wonder, dengan izin Allah, pesakit kanser pun boleh minum vivix ni sebab adanya kandungan European Elderberry yang bersifat anti-kanser ๐Ÿ‘
.
0122050258
www.mommavogue.com๏ปฟ
Photo

Post has attachment
๐Ÿ’Muscadine Grapes super healer๐Ÿ’

Anggur muscadine biasanya berpigmen gelap. Ketika mentah ianya berwarna gangsa dan bertukar ungu kehitaman apabila masak. Kulitnya agak kasar, jadi ia sering dibuang.
.
Tapi fakta sebenar ialah 90% daripada manfaat kesihatan anggur Muscadine terletak pada kulit dan bijinya.
.
Anggur Muscadine hidup subur dalam iklim dan keadaan yang akan membunuh kebanyakan anggur Eropah. Ini yang menjadikan anggur muscadine lebih kuat dan lebih padat dengan antioksida dan nutrisi berbanding anggur lain. Anggur Muscadine menghasilkan antioksidan dan polyphenols untuk melindungi diri mereka daripada serangan.
.
Anggur lain mempunyai 19 pasang kromosom, tetapi anggur Muscadines mempunyai 20 pasang. Kromosom tambahan ini membawa bersamanya fitokimia dan nutrien, yang tidak dimiliki oleh anggur lain.
.
Anggur Muscadine mempunyai 6 kali ganda kandungan resveratrol dari anggur merah. Ia adalah satu-satunya anggur yang mengandungi ASID ELLAGIC, dan ia mempunyai lebih banyak serat daripada nasi atau bran oat. Anggur Muscadine juga mempunyai 40 kali lebih tinggi tahap antioksidan dari mana-mana anggur merah lain.
.
Sebab itu kandungan vivix ramuan utamanya ialah #anggurmuscadine ni.
.
So, no doubt HARGAnya ramai yang berpendapat MAHAL tetapi tidak melihat pada keberkesanan da KUALITINYA..
.
Grab promosi BUY 2, 5% LESS & BUY 6 GET 7 #VIVIX sekarang!
.
0122050258
www.mommavogue.com๏ปฟ
Photo

Post has attachment
Nak tahu kenapa harga Vivix lebih kurang macam bayar installment kereta sebulan?

Ha ni salah satu sebabnya.

Kuasa antioksida dalam muscadine grape ni sangat tinggi berbanding antioksida yang ada dalam buah lain.

muscadine grape aka anggur muskat ni adalah bahan utama dalam penyediaan #vivix

Penyakit2 yang banyak menyerang diusia tua pula banyak penyakit degeneratif atau pengoksidaan

Kalau besi berkarat maknanya besi tu dah teroksida

Kalau manusia pula berkarat atau teroksida kita panggil sebagai penuaan.

So camtulah, tapi sekarang sakit2 kronik ni bukan serang time kita tua je, orang muda belia pun dah ada sakit diabetes, darah tinggi, stroke dan sakit jantung juga..

So banyakkan ambil makanan antioksida untuk lawan proses pengaratan atau pengoksidaan dalam tubuh kita...

#vivix #berhentimerokok #berhentimerokokdenganmudah #caraberhentimerokok #kanser #cancer #lungcancer #kanserparuparu #vivixtohelpyoustopsmoking #stopsmoking #vivixshaklee #shaklee #detoxshaklee #gout #sakitlutut #strok #darahtinggi #diabetes #breastcancer #cyst #pcos #fibroid #kanserhodgkinlymphoma #awetmuda #penuaan๏ปฟ
Photo

Post has attachment
Kurangkan stress dengan vitamin C๏ปฟ

Post has attachment
Sedih nak meninggalkan ramadhan kareem tapi sayu pula dengar tahmid lebaran ni๏ปฟ

Post has attachment
vitamin c mencerahkan kulit lebih baik dari glutathione๏ปฟ

Post has attachment
Set Khimar dan jubah Exclusive dari Felinna Boutique HANYA BERHARGA RM229 sahaja tau. Jom beraya dengan Khimar exclusive dari Felinna Boutique tahun ni.
.
Keselesaan dan keyakinan untuk si pemakai adalah kekuatan rekaan Felinna Boutique
.
Kolaborasi 2016 bersama pereka fesyen tersohor YASALMA, membuatkan rekaan kami kekal evergreen dan boleh dipakai sepanjang zaman.
.
# wuduk friendly
# Nursing Friendly
.
Nampak sopan dan manis apabila digayakan. Confirm orang tengok sejuk je mata memandang โค๏ธ kalau si isteri pakai bawak solat raya , si suami yang melihat lagi bertambah tambah rasa sayangnya. Ehem
.
Jangan tunggu lama lama. Nanti dikebas orang. Terdapat lima warna kesemuanya.
.
Jom layan mata kat sini : https://goo.gl/SSmM03
.
#FelinnaRaya2016



๏ปฟ
Photo

Post has attachment
Pesona hitam mewah Calleryana Exclusive dari #felinnaraya2016. Tak berkedip mata memandang , rekaan fancy vass sangat memang tampak elegan di Aidilfitri nanti!
.
Magiknya, si pemakai kelihatan langsing walaupun terdapat ropol di pinggang kerana designer kami memastikan jahitan superb bersama material terbaik kualiti.
.
๐ŸŒบ Breastfeeding Friendly
๐ŸŒบ Wudhu Friendly
๐ŸŒบ Pocket
.
Berharga RM199 dan boleh didapati di website dengan hanya klik link ini : https://goo.gl/SSmM03

#felinnaraya2016๏ปฟ
Photo

Post has attachment
Dulu tak berapa berkenan nak beli online ni. Lagi-lagi baju raya.

Risau size tak padan, warna lari, design beza dari gambar. Macam-macam lah risau.

Tapi bila tengok koleksi raya dari Felinna Boutique ni, bergetar jiwa ni. haha.

Cantik sungguh. Dan insyaAllah, kualiti terjamin.

Kalau nak tengok semua koleksi raya depa, siap carta size, boleh klik link website official ni tau:ย https://goo.gl/SSmM03


๏ปฟ
Photo
Wait while more posts are being loaded