Profile cover photo
Profile photo
Apartmani Rentbeo
3 followers -
Apartmani Beograd Vam nude apartmane za iznajmljivanje u centru Beograda od jeftinih do visoko luksuznih.
Apartmani Beograd Vam nude apartmane za iznajmljivanje u centru Beograda od jeftinih do visoko luksuznih.

3 followers
About
Posts

Post has attachment
Kako topla dobrodošlica definiše brend, i koje su stavke potrebne da vaša agencija poput Apartmani Beograd - Rentbeo postane omiljena među konzumentima pročitajte više na našem novom blogu:
http://apartmanirentbeo.com/blog/topla-dobrodoslica-domacina-definise-brend-apartmana/
Add a comment...

Post has attachment
Iznenadite vaše najmlađe posetom dečijem festivalu igara, druženja, crtanih filmova i još puno toga što možete pročitati na: 
http://apartmanirentbeo.com/blog/oktobarski-deciji-festival-kids-fest-2013-u-beogradu/
Add a comment...

Post has attachment
Za ljubitelje dobre predstave i Narodnog pozorišta pripremili smo kompletan repertoar za ovaj mesec oktobar 2013.

Pročitajte još i kako je Narodno pozorište uvelo ONLINE kupovinu ulaznica i koji apartman je najbliži i najjeftiniji za iznajmljivanje blizu samog Narodnog pozorišta.

http://apartmanirentbeo.com/blog/narodno-pozoriste-u-beogradu-repertoar-za-oktobar-2013/
Add a comment...

Post has attachment
Upoznajte beogradski noćni život utorkom, a Rentbeo je izdvojio za veceras:
Stefan Braun i Jimmys gde su na repertoaru 90-te i Alegro Bend. Rezervacije možete izvržiti na telefon: 062 222 152, a svima onima kojima zatreba smeštaj u centru Beograda po izuzetno povoljnim cenama, preporučujemo jeftine apartmane na ovoj adresi:
http://www.apartmanirentbeo.com/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
VIDEO:
Novi Gardos i Kej, Zemun, Beograd

Gardoš je prvobitni naziv za brdo na teritoriji opštine Zemun, a po samom nazivu brda, naselje koje je nastanjeno ovde je dobilo isto ime-Gardoš.

Još u antičkom dobu, nedaleko od ovog mesta, prostiralo se i rimsko naselje Taurunum.Dolaskom Slovena na Balkan, ovo mesto Zemun, dobilo je naziv po mnogobrojnim zemunicama koje su zatekli.

Usrednjem veku se na uzvišici iznad Zemuna podiže naselje koje ima za cilj kontrolu saobraćaja Dunavom.Vremenom se oko tog utvrđenja formira i naselje.

Samo ime Gardoš i način kako je nastalo to ime, ima više verzija. Po jednoj verziji ima koren slovenskog porekla, odnosno izmenjen oblik slovenske imenice grad, kojoj su Mađari kasnije dodali nastavak - oš.Prema drugom tumačenju, Gar-doš predstavlja groblje, jer su i na samom mestu pronađeni grobovi još iz Keltskog doba.

Predmeti pronađeni tokom tokom arheoloških istraživanja, oruđa i oružja napravljenih od glačanog kamena i kostiju, keramičko posuđe i ukrasi, nalaze se i čuvaju u Zavičajnom muzeju u Zemunu tzv Špiritna kuća.

Gardoš je jedno od nekoliko malih naselja koje čine centar Zemuna, nekadašnjeg grada, a danas gradske opštine. S obzirom na to da naselje nema kišnu kanalizaciju - odvod atmosferskih padavina se odvija stepeništima, ulicama i površinskim kanalima koje se koriste i za pešački saobraćaj.

Kultura na Gardošu

Svake godine, počev od 2002 god, u periodu od početka jula do kraja avgusta meseca, na letnjoj pozornici Gardoš u Zemunu se odvija kulturna manifestacija: "Leto na Gardošu" u okviru koje se izvode pozorišne predstave, programi za decu, koncerti i razni slični performansi.

Ukoliko planirate da obiđete turističku destinaciju Gardoš iz već opisanog teksta, mi vam preporučujemo sređene apartmane blizu Gardoša koje možete pogledati na ovoj web adresi: http://www.apartmanirentbeo.com/

Pratite najnovije vesti i kulturna dešavanja u glavnom gradu Srbije i na facebook stranici:
https://www.facebook.com/ApartmaniBeogradRentbeo
Add a comment...

Post has attachment
Pročitajte ovu interesantnu priču o razvoju glavne železničke stanice u Beogradu i saznajte ko su ljudi koji su osmislili ovakav projekat, kako su se zvali prvi vozovi na Balkanu i kako izgleda muzej unutar glavne železnice u Beogradu.

http://apartmanirentbeo.com/blog/u-setnji-kroz-istoriju-zeleznicka-stanica-u-beogradu/#more-1649
Add a comment...

Post has attachment
Pogledajte prelepi apartman koji je namenjen svima onima koji planiraju da iznajme apartmane na jednu ili više noći, koji žele da posete Beograd, ili su već tu.Kroz ovaj dvominutni video i muziku u pozadini koja izuzetno prijatno opušta,upoznajte se sa kvalitetom apartmana po veoma niskoj ceni u samom centru Beograda.

Iznajmljivanje apartmana:
http://www.apartmanirentbeo.com/

VIDEO:
Prelepi apartman u centru Beograda
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded