Profile cover photo
Profile photo
mizaa jamali
11 followers
11 followers
About
mizaa's posts

Post has attachment
MIZAA invited you to a game of UNO & Friends! It's about to get wild!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftUOHM

Post has attachment
Hello?
Fuhh dah lama tak ber blog. Hello? Bercakap dengan diri sendiri pun boleh. Who cares? Hahaha Since dah tak sape dah dengar cerita aku, lagi baik aku share dekat blog. At the same time tulis diari. Bukan minat aku pun but yeah its mid-sem-break doe. Nak buat...

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Gembira.
Biar sedih sekarang, gembira datang kemudian. Biar menangis sekarang, gelak kemudian. Biar hati hancur sekarang, hati kental kemudian. Apa yang aku mahu- Gembira.

Post has attachment
Aku tunggu.
Aku biarkan laki tu buat apa dia suka, Aku biarkan laki tu nikmati dengan apa yang dia ada, Aku biarkan laki tu enjoy dengan life dia, Aku biarkan je. Sebab aku bukan kaki control. Laki, sampai masa engko dah puas dengan apa yang engko ada baru engko datang...

Post has attachment
Aku adalah aku
Aku tak boleh jadi macam orang lain. Sebab aku adalah aku. Aku bukan macam orang lain. Sebab aku adalah aku. Aku tak boleh berubah sangat. Sebab aku adalah aku. Semua sebab aku adalah aku. Dan sebab itu jugaklah air mata ni jatuh ke bumi sebab aku adalah ak...

Post has attachment
Biarkan
Biarkan dia bergembira, Dah puas nanti dia datang dekat kita. Dah cita cita tinggi, mestilah nak capainya. Iyo dok? Nak seribu daya taknak seribu dalih.  Jangan ganggu orang yang nak capai apa yang diinginkan. Biar kita kecewa sekarang, Gembira kemudian. In...

Post has attachment
Hapuskan.
Hello si gembira, Selamat tinggal si sedih. Kenapa? Hidup perlu teruskan walaupun gembira ataupun sedih. Hai wahai hati, Engkau perlu tabah, Apa cara sekali, Engkau perlu sabar. Bergaduh macam nak rak, Nanti baik semula, Bukan apa adat dalam hubungan, Sebab...

Post has attachment
REST
Cukuplah persengkataan antara kita Seperti air sungai yang mengalir Bagaikan tiada penghujungnya Cuba untuk berpositive Dan selalu berpositive Sampai kapan? Kenapa mesti KITA ? Kenapa bukan orang lain? Hati tak rela Otak dah penat memikirkan Ada ke jalan ke...

Post has attachment
R.I.N.D.U
Bergaduh perkara biasa Merajuk dipujuk ah mengada sangat Jangan putus asa Nanti rindu bangat Bergaduh gaduh dahulu, berindu rindu kemudian Rindu, let's meet up this Saturday.
Wait while more posts are being loaded