Profile cover photo
Profile photo
Romae
20 followers -
Internet en content
Internet en content

20 followers
About
Romae's posts

Post has attachment
De cloud heeft de toekomst. Want de cloud maakt het mogelijk altijd overal over al je teksten, foto’s, mailtjes enzovoorts te beschikken. Of je nou achter je pc zit of onderweg op je mobieltje op tablet kijkt. Maar zoek wel even uit op wat voor wolk je al je spullen zet. Amerikaanse clouds zijn preuts, en voor je het weet ben je geblokkeerd!

Nieuw Popolo-blog door +Reitze de Graaf 

Post has attachment
Hoe zorg je voor relevante content op je intranet?
Goed artikel op +Frankwatching  van Annemarie Jongejan en onze eigen Daphne Shinn.

Post has attachment
Nieuw Popoloblog over de plek die +Google+ inmiddels heeft verworven. Als je je content- en social media-strategie serieus neemt kan je er niet meer omheen. Aldus +Robert Keizer.

Post has attachment
Vacature: Senior webredacteur+ bij een overheidsinstantie

Voor een onderdeel van de Rijksoverheid in Den Haag zijn we op zoek naar een zeer ervaren senior webredacteur, die in staat is om webproducten te ontwikkelen, hierover te adviseren en de uitvoering ervan begeleidt.

Lees meer over deze vacature op http://www.romae.nl/vacatures/senior-webredacteur/

Post has attachment
Vacature: Contentmanager voor een non profit organisatie

Voor een non profit organisatie in Den Haag zijn we per 1 augustus op zoek naar een contentmanager die minimaal 5 jaar online communicatie ervaring heeft op het gebied van webredactie, contentmanagement en social media. Het gaat om een periode van 1 augustus 2012 tot eind december 2012 voor 40 uur per week.

Lees meer over deze vacature op http://www.romae.nl/vacatures/contentmanager-non-profit/

Post has attachment
Je smartphone is op zichzelf al een heel veelzijdig apparaat. De mix van kompas, gps-plaatsbepaling, mobiel internet en de camera levert talloze interessante en bruikbare apps op.

Maar met een slimme accessoire wordt de smartphone ineens nog veelzijdiger. In deze blog kijken we wat je zoal kunt maken van je smartphone door er iets op te schroeven, draaien of aan te sluiten.

Lees verder op Popolo: http://www.romae.nl/over-romae/popolo/blog/categorie/show/blog/schroef-eens-iets-op-je-smartphone-1/

Post has attachment
Nieuw en natuurlijk uitermate interessant blog van onze gewaardeerde collega's van +Azzugia 

Post has attachment
Downloaden, die apps!

Ga je binnenkort naar Groningen, dan mag je onze apps voor Marketing Groningen niet missen. In het E-magazine voor de iPad vind je interactieve artikelen over bijzondere plekjes in de stad en provincie. Ben je eenmaal aangekomen in Groningen, dan helpt de cityguide op je smartphone je om de weg te vinden in de stad. Waar is dat leuke restaurantje en welk museum mag ik beslist niet missen? Start de cityguide op en je weet het meteen. En wil je lekker wandelen, fietsen of een autotocht maken in stad of provincie, dan wijst de route-app je de weg. De kaartfunctie op de app zorgt ervoor dat je makkelijk de route kunt volgen. Op interessante locaties onderweg  hoor je audiofragmenten met achtergrondinformatie. Zo heb je je persoonlijke reisgids voor Groningen op zak.

#Groningen   #iPad   #iPhone   #android   #apps  

http://www.romae.nl/over-romae/popolo/blog/categorie/show/blog/ontdek-groningen-met-apps-van-liquimondo/

Post has attachment
Bijna iedereen neemt vakantie in de zomermaanden juni, juli of augustus, maar het werk moet wel gewoon doorgaan.
Daar steken wij graag een handje toe. Vandaar onze mei-aanbieding:

Vraag in mei een online content specialist aan voor de zomerperiode, en wij nemen de inwerkdag voor onze rekening.


De actie geldt voor alle webredacteuren en online content specialisten van Romae voor een aanvraag in mei, waarbij de opdracht begint in juni, juli of augustus 2012.
Onze actie geldt dus ook voor de periode rond het EK.

Post has attachment
O.a. over de rol van contentspecialisten bij het creëren van conversiegerichte content.

door Daan Budgen, webredacteur bij +Romae
Wait while more posts are being loaded