Profile cover photo
Profile photo
Sjöstadsbladet
About
Sjöstadsbladet's interests
Sjöstadsbladet's posts

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-05-29
16 Photos - View album

Post has attachment
VI TESTADE MEDELHAVSPÄRLANS NYA HAMBURGARE
Ikväll var Sjöstadsbladet tillsammans med Sjöstadsborna Inger, Mia, Daniel och Manfred på Medelhavspärlan för att testa deras nya hamburgare. Memo från Medelhavspärlan (kock och ägare) började med att visa upp det fina köttet som skulle malas och passade även på att berätta om köttet.
Burgaren serverades med pommes och man kan även välja sötpotatis istället. En skål med hemma gjord bea fanns vid sidan på tallriken.
...
Jag tyckte det var en klockren burgare (godaste jag ätit på länge). Brödet som serverades ikväll är inte det bröd som de kommer använda, bra! För det var vanligt hamburgerbröd som inte höll standard . Här lovar Memo att brödet de beställt kommer hålla mycket hög klass och suga upp köttsaften föredömligt.
Det var en fin stekyta på burgarna och köttet rosa och saftigt i mitten. Framträdande köttsmak som kompletteras med karamelliserad rödlök, sallad och gurka och egentillverkad dressing samt en smält ostskiva.
Burgaren är på 200 gram, som hamburgare finns det inte något mer att önska. Pommesen var OK, men inte mer. Däremot var sötpotatisen och den hemgjorda bean, supergoda.
Till burgaren drack vi Memos egen bryggda öl Kapten Memo golden ale, en perfekt sommar öl med smak av citrus och fläder.
Om de kan hålla denna nivån på burgarna så kommer det bli många långa besök framöver på Medelhavspärlan.
Burgare á la Pärlan m pommes och bearnaise. PRIS: CA 179 :-
Vill även passa på att tacka Inger, Mia, Manfred och Daniel för trevligt sällskap + tack till Memo med personal.
Photo

Post has attachment
Hammarby Sjöstad i all sin prakt, man förstår varför det är så populärt att bo här :-) Filmat med phantom 4.

Post has attachment
ALLA VÄLKOMNA PÅ FEST PÅ NYA CARNEGIEBRYGGERIET  3 JUNI
Vi har nöjet att kunna meddela följande glada nyhet:
Den 3 juni är det invigningsfest för "Summer by Nya Carnegiebryggeriet" nya uteservering med en stor bar och nytt loungeområde på däcket där man kan vimla bland sina grannar. Även nya utemöbler är införskaffade och det utlovas skön musik från DJ Viktor Westerberg mellan klockan 17:30 till 20:30. Förutom en stor mängd härliga fatöl kommer de även att servera deras sommar öl Soleil och The Brooklyn Brewerys Summer Ale på flaska.
Om man är bland de 200 första kommer man få ”beer koozies” ett flaskfodral för att hålla ölen kall, perfekt till grillningen. De kommer köra konceptet varje fredag under sommaren med uppehåll för Midsommarafton. Du läser mer i kommande sommarmagasin. Med massor av vimmelbilder, recensioner och smaktester etcetera.
Photo
Wait while more posts are being loaded