Profile cover photo
Profile photo
ruggedmom maria
79 followers
79 followers
About
Posts

Post has attachment
Cadangan lawatan sekolah selepas exam, BoDen Edufarm
Cadangan lawatan sekolah selepas exam, BoDen Edufarm | Kepada yang rajin mengikuti blog ini pasti sudah tahu bahawa ai pernah ke sebuah ladang kambing yang tak berbau kambing. Hah caner tu? Ladang kambing di Serting Ilir, Jempol, ini dimiliki Datuk Zainal A...
Ruggedmom.com
Ruggedmom.com
ruggedmom.com
Add a comment...

Post has attachment
Motivasi | The power of sadaqah. Kisah aku dengan penyewa Bangladesh
Motivasi | The power of sadaqah. Kisah aku dengan penyewa Bangladesh | Assalamualaikum. Lama betul tak update blog yang satu ini walaupun memula start dulu kemain berkobar nak share itu ini... konon tak nak campur adukkan dengan travel blog tu. Oleh sebab c...
Add a comment...

Post has attachment
Motivasi | The power of sadaqah. Kisah aku dengan penyewa Bangladesh.
Motivasi | The power of sadaqah. Mengapa kita masih berkira-kira? | Assalamualaikum. Lama betul tak update blog yang satu ini walaupun memula start dulu kemain berkobar nak share itu ini... konon tak nak campur adukkan dengan travel blog tu. Oleh sebab ceri...
Ruggedmom.com
Ruggedmom.com
ruggedmom.com
Add a comment...

Post has attachment
Setujukah anda jika cuti penggal persekolahan TIDAK serentak?
Setujukah anda jika cuti penggal persekolahan TIDAK serentak? | Panas panas panasssss....!!! Banyak betul isu panas seminggu dua ni. Dari cerita jenazah CEO Cradle Fund digali semula, kes MMC-Gamuda underground tunnel MRT2 dan hari ini Kementerian Pelancong...
Ruggedmom.com
Ruggedmom.com
ruggedmom.com
Add a comment...

Post has attachment
The Orchard Wellness & Health Resort | Tempat relaks relaxxxx...
The Orchard Wellness & Health Resort | Tempat relaks relaxxxx... | Dari bandar Melaka kami ke Lubuk China. Lubuk China terletak di Alor Gajah bersempadan dengan Negeri Sembilan. Jadi orang belah sini ramai yang speaking Nogori 😊 Aku tak pernah ke sini jadi...
Add a comment...

Post has attachment
Hotel Review | Percutian menghilangkan stress di TAD Marine Resort
Hotel Review | Percutian menghilangkan stress di TAD Marine Resort  | Jika ke Mersing anda ada pilihan untuk bercuti di mana mana enam pulau indah di sana. Sah satunya, Pulau Tinggi. Pulau Tinggi sangat sesuai dijadikan tempat beristirehat dari kesibukan ko...
Add a comment...

Post has attachment
Movie Review | Dah tengok filem PASKAL?
Movie Review | Dah tengok filem PASKAL? PASKAL ialah singkatan kepada Pasukan Khas Laut TLDM. Tentera darat pula ada Komando Grup Gerak Khas . Both are pasukan elit tentera Malaysia yang mana hanya mereka yang bersemangat tinggi, cekap dan terbaik sahaja ya...
Add a comment...

Post has attachment
Cara memohon visa ke China
Cara memohon visa ke China | People's Republic of China ialah sebuah negara yang besar dan paling ramai penduduk di muka bumi ini. Dengan 1.4 bilion manusia di keluasan 9.6 juta kilometer persegi, China menawarkan kepelbagaian budaya, makanan dan cuaca. Cua...
Add a comment...

Post has attachment
Hotel Review | Chaba Cabana Beach Resort, Koh Samui
Hotel Review | Chaba Cabana Beach Resort, Koh Samui | Koh Samui ialah pulau yag ketiga besar di Thailand. Tidaklah besar sangat sebenarnya, kita boleh mengelilinginya dalam masa dua setengah jam sahaja. Berbeza dengan Phuket, Koh Samui lebih tenang dan sesu...
Add a comment...

Post has attachment
Koh Samui Revisited | Another day another ride... syoknya bercuti di pulau!
Koh Samui Revisited | Another day another ride... syoknya bercuti di pulau! | Selepas bersantai di hotel, pulangkan motor aku checked-out dan berpindah ke Green Guesthouse di tengah bandar Chaweng. Tujuannya, dah malam terakhir ni nak lepak di pantai yang l...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded