Profile cover photo
Profile photo
tadeefigr Τάδε Έφη (E-Newspapper)
1 follower -
http://tadeefi.gr/
http://tadeefi.gr/

1 follower
About
Posts

Post has attachment
#τάδεέφη
Καρπός του δέντρου Malus domestica !
Τα πράσινα μήλα είναι μια από τις βασικότερες πηγές φλαβονοειδών στις δυτικές δίαιτες και είναι πλούσια σε βιταμίνη C. Τα φλαβονοειδή τα οποία συναντούμε σε αυτήν την ποικιλία μήλων είναι η κυανιδίνη και η επικατεχίνη. Τα συγκεκριμένα φλαβονοειδή καθώς και η βιταμίνη C λειτουργούν ως αντιοξειδωτικά και καταστρέφουν τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν βλάβες στα κύτταρα. Το πράσινο μήλο έχει επίσης άφθονα μέταλλα όπως ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, χαλκό, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, σίδηρο και κάλιο.
#Evexia #News #GreenApple #Tadeefigr #Πράσινο #Μήλο #Υγεία#Βιταμίνες #Φλαβοβοειδή
Add a comment...

Post has attachment
#τάδεέφη
''Τα λιοντάρια έχουν μειωθεί απότομα και αυτό αποτελεί μια σοβαρή ​​κατάσταση, υπήρχαν κάτω από περίπου 200.000 σε ολόκληρη την ήπειρο πριν από έναν αιώνα και περίπου 20.000 υπάρχουν σήμερα. Η απώλεια ενδιαιτημάτων, η μείωση τροφής, και η μεγαλύτερη σύγκρουση με τον άνθρωπο αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος αυτής της απώλειας, αλλά οι οικολόγοι υποστηρίζουν ότι το κυνήγι άγριων λιονταριών σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με σκοπό τα τρόπαια συμβάλλει σε αυτήν την παρακμή.''
#Ecology #News #Tadeefigr #WildLife #BloodLions #Lions #Captivity#CannedLionHunting #SouthAfrica
Add a comment...

Post has attachment
#τάδεέφη
Η εταιρεία πριν από τέσσερα χρόνια είχε αναφέρει πως θα εργαστεί για ένα project όπου θα υπάρχει μια ολοκληρωμένη αγορά προϊόντων χωρίς την εμπειρία ταμείου, έτσι οι καταναλωτές θα έχουν την δυνατότητα να ολοκληρώνουν τις αγορές τους χωρίς να περιμένουν σε κάποια ουρά. 
#Cosmos #Amazon #AmazonGo #Technology #News #tadeefigr
Add a comment...

Post has attachment
#τάδεέφη
44 χρόνια σχεδόν πέρασαν από την τελευταία επανδρωμένη απoστολή στη Σελήνη, μα το ενδιαφέρον μας για το σύντροφο της Γης δεν έχει σβήσει. Μία γερμανική ομάδα, γνωστή ως PT Scientists, ανακοίνωσε την πρόθεσή της να στείλει 2 σεληνιακά οχήματα (lunar rovers) στο Φεγγάρι, για να επιθεωρήσει το αντίστοιχο όχημα που άφησε πίσω της η τελευταία επανδρωμένη αποστολή, η Apollo 17.
#Astronomy #Moon #NASA #Σελήνη #Αστρονομία #Διάστημα #Ταξίδια#tadeefigr
Add a comment...

Post has attachment
#τάδεέφη
Όπως κάθε Σάββατο, το #tadeefigr σας προτείνει τη προβολή μιας μικρού μήκους animation ταινίας. Για σήμερα, «Kinematograf» του Tomasz Bagiński .Το Kinematograf φωτίζει μία οθόνη σκέψεων και προβληματισμών γύρω από το θέμα της αγάπης και του θανάτου.
Καλή προβολή!
#Cinematography #Kinematograf #TomaszBagiński #ΤαινίεςΜικρούΜήκους#ShortFilms
Add a comment...

Post has attachment
#τάδεέφη
'' Τον προηγούμενο μήνα διεξήχθει μια έρευνα για λογαριασμό μια αλυσίδας Supermarket στο Ηνωμένο Βασίλειο εκεί που ψήφισαν να εγκαταλείψουν την ευρωπαϊκή οικογένεια και δεν ξέρουν αν θα παραμείνει ενωμένο για πολύ ακόμα το Βασίλειο, για τις οινικές καταναλωτικές συνήθειες των ντόπιων . Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ...''
#News #Gastronomy #Wine #Marketplace #GreatBritain
Add a comment...

Post has attachment
#τάδεέφη
''Το μύρτιλο είναι μόνο ένα από τα δεκάδες είδη προϊόντων που υπάρχουν τα οποία φαίνεται να έχουν τόσες ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό.Με τους σωστούς συνδυασμούς των προϊόντων μπορούμε εύκολα να προσλάβουμε όλα τα συστατικά εκείνα τα οποία χρειάζεται ο οργανισμός για να έχει ευεξία, ζωντάνια και μία ασπίδα απέναντι σε κάποιες ασθένειες, ακόμα και σε πρόωρη φυσική φθορά''
#News #Evexia #BlueBerry #Health #Superfoods
Add a comment...

Post has attachment
#τάδεέφη
“Η ουσία του διαγωνισμού είναι η ευαισθητοποίηση της άγριας ζωής που ζούμε μαζί του”, “Η κωμωδία είναι ένα ουσιαστικό μέρος της ζωής μας, και υπάρχουν χιλιάδες περιπτώσεις όπου τα κατοικίδια και άγρια ζώα συμπεριφέρονται όμοια με ένα αστείο τρόπο.”
#Ecology #News #PhotographyAwards #Wildlife #Comedy #ΆγριαΖώα
Add a comment...

Post has attachment
#τάδεέφη
Τα τελευταία χρόνια προβάλλεται όλο και εντονότερα το ενδιαφέρον της Διαστημικής για ταξίδια πέρα από τη Γη. Ποικίλες δημοσιεύσεις κατακλύζουν το Διαδίκτυο για το πως θα αποικήσουμε τον Κόκκινο πλανήτη (Άρη). Παράλληλα, διοργανώνονται όλο και περισσότερες δράσεις για να φέρουν τον απλό κόσμο πιο κοντά στην Αστρονομία και το Διάστημα.
#Astronomy #Mars #SpaceX #Άρης #Αστρονομία #Διάστημα #Ταξίδια#tadeefigr
Add a comment...

Post has attachment
#τάδεέφη
Όπως κάθε Σάββατο, το #tadeefigr σας προτείνει τη προβολή μιας μικρού μήκους animation ταινίας. Για σήμερα, «Η ηλικιωμένη κυρία και τα περιστέρια» του Sylvain Chomet. Η ιστορία ενός ανθρώπου που, προκειμένου να κερδίσει τη φροντίδα και τη προσοχή του συνάνθρωπού του, μεταμφιέζεται σε ζώο. 
Καλή προβολή!
#Cinematography #SylvainChomet #Animation #ΜικρούΜήκουςΤαινία
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded