Profile cover photo
Profile photo
Nurina Tihani
6 followers
6 followers
About
Nurina's posts

Post has attachment
Little Information That I Want You To Know
Assalamualaikum and annyeonghaseyo dah lama nak bagi tau ni, tapi jari dah rasa berat sangat nak taip maklum lah rasanya dah lama tak update langsung. First, sebab my laptop charger rosak ad second I dont have time . Okay, i dont have reason yang kukuh to s...

Post has attachment
Before February Ends
Assalamualaikum ! Sihat tak korang? Okay, it's been awhile tak update blog ni , tak tulis cerita apa-apa langsung , tuto and freebies semua tak buat dah kowt sebab takde orang request lagi and got no time to do with it. Last update masa start kembali ke sek...

Post has attachment
Back To School
Benci nya dengar perkataan 'Back To School' ni. Haihh takpe lagi 4 tahun je lagi pastu dah tak sekolah. 4 tahun berapa ratus hari tu T-T , cuti sebulan macam semiggu sekolah macam tiga tahun _  Actually, cuti lama-lama pun boring jugak so Erin tak pernah ...

Post has attachment
Liebster Award
Assalamualaikum guys ! Erin kena tag for Liebster Award by Kak  Hikma  . And actually Erin taktau Liebster tu amenda search google translate pun takde xD Hahaha takpelah teruskan jelah . Siapa yang kena tag then nak main ni ada syarat-syaratnya. Jangan lupa...

Post has attachment
Instagram Contest by Messarah
<Klik banner comel kat atas^ ni kalau nak join> Contest end:23 January 2015 Kali ini Erin join satu instagram contest by  @messarah_ dengan hadiah yang menarik sangat-sangat 'coz Erin minat sangat dengan bawal satin. <3 And korang semua pun boleh join tau a...

Post has attachment
1st Simple Giveaway By Liliy&Didy
<Klik banner flower di atas^ untuk join giveaway ni> Hai korang and yeah this is second time Erin join giveaway and Erin harap korang join jugaklah. Sebab apa? Syarat dia senang je then boleh dapat hadiah*ikut Lily&Didy pilih* . Ha? Berbaloi apa ? Just join...

Post has attachment
Apa beza "Kamsahamnida" dengan "Gomawo"
Annyeonghaseyo !  Sekarang ni Erin nak share pasal "Kamsahamnida" dengan "Gomawo". Memang korang tau dua-dua membawa maksud Terima Kasih/Thank You tapi, maybe korang tak tau apa perbezaan dua perkataan sama maksudnya. Kenapa tak panggil satu je kan? Sebenar...

Post has attachment
Kemma's Huge Giveaway
<Klik banner comels kat atas kalau nak join!> Tarikh Tamat Giveaway:2 June 2015|| Pukul 12 tengah malam Okay tarikh tamat dia ada lambat lagi so korang still berpeluang join okay? Jangan risau :) Join je sebab giveaway ni hadiah dia huge tau kalau tak takka...

Post has attachment
Tutorial Lukis Chibi (Paint Tool Sai)
Assalamualaikum guys !! Kali ini kita ada tuto special! Yup, kali ini saya nak ajar korang cara lukis chibi !! Tapi bukan di kertas ehh ni guna Paint Tool Sai. Siapa kata susah ? Senang lah sebenarnya :) Korang kena cuba dulu and biasakan kalau buat sebulan...
Wait while more posts are being loaded