Profile cover photo
Profile photo
faridzuan naim
2 followers
2 followers
About
faridzuan's posts

Post has attachment
terima kasih dan terima kasih ..:)
Selesai sudah kita  dalam sebuah cerita aku,kau dan juga kita.. Tidak ada lagi jika dan tidak ada lagi bila,  Ini adalah titik dan tidak ada lagi koma dalam cerita kita... Maafkan aku untuk semua disaat aku disisi mu gelak tawa, air mata dan pertentangan ma...

Post has attachment

Post has attachment
maafkan aku wahai gadis...
aku manusia yg tak lepas dari buat salah,begitu juga kau wahai gadis.aku cuma ingin dihargai,dicintai,sama seperti insan lain.aku punya cinta,sungguh selama perkenalan kita aku cuba untuk meminta maaf walaupun kadang kala salah itu bukan punca dariku.dari j...

Post has attachment
kucing dan baby kecil..:)
sebetulnya ini adalah benar belaka...aku bukan nk perasan...tp ini adalah kenyataan kerana aku bela kucing kt dalam rumah dan aku mempunyai budak kecik kt rumah....kasih sayang kita kt mereka lebih dr orang lain...selalu sembang dgn dorg..kalau dgn kucing a...

Post has attachment
sedih... !
aku tau aku bukan yang dia nak...aku buat tu suma kerana dia...tp dia sanggup tukar topic dan tak layan aku dgn alasan busy malah dia...hmm xnk ckp lah...aku punya perasaan..punya hati...aku seperti tak dihargai..die bukan mcm tu..kenapa dia xboleh layan ak...

Post has attachment
dia yang aku cinta
  2 hal yang harus kau tau saat aku jauh dari kau. 1- aku rindu kan kau. 2- bahkan rindu kau tak mampu mengalahkan rindu aku.  ya Allah ..jagalah ia yang jauh disana, lindungi tiap detik hidup yang ia lewati,sayangi dia melebihi engkau menyayangiku...amin.....

Post has attachment
aku sentiasa doakan ko kembali sembuh kawan !
assalammualaikum...cerita ni mungkin sedih buat aku...sbb ini cerita tentang kawan aku masa form6..walaupun sekejap perkenalan aku dgn dia..tp aku rapat dengan die seperti aku da kenal lamanya..aku anggap dia kawan yang baik sangat dengan aku...dia budak po...

Post has attachment
mereka bertiga !
assalammualaikum..hah kali ni nk bawak cerita pasal budak studio aku ni ah...hahaha..mereka2 ini lah yang selalu bahan aku kt kelas..tak kira kt mana pun...mereka ini lah...zakirah nazmila dan nia....hahahaha..aku dibahan sampai terdiam..dorang memang hebat...

Post has attachment
cuti sem bermula sem 3
assalammualaikum suma..hai korang..:3 cuti sem da bermula dah utk sem3...cuti sem paling lama agaknya..2bulan woah...tp kan...cuti pun mcm xcuti je..hahaha...kt uitm kena ikut rule uitm...kalau kt uma lak kena ikut rule mak....aihh kemain payah nk keluar......

Post has attachment
dia yang aku cinta
kali ni aku nk cerita tentang cinta aku...mungkin aku cerita ni orang yang aku kata kan tak membaca...aku selalu berharap dia baca post ni...:) aku kenal dia baru seketika...aku kenal dia sbb dia adalah junior aku...aku tak tau mcm mana aku boleh suka kt di...
Wait while more posts are being loaded