Profile cover photo
Profile photo
Artbalance Stúdió
7 followers -
Fotósok vagyunk a nap 24 órájában és imádjuk a munkánkat! Saját stúdiónkban vagy kültéren, otthoni környezetben is örömmel alkotunk!
Fotósok vagyunk a nap 24 órájában és imádjuk a munkánkat! Saját stúdiónkban vagy kültéren, otthoni környezetben is örömmel alkotunk!

7 followers
About
Posts

Post has attachment
Nem ritka, hogy bőrönddel és sok csomaggal érkeznek meg hozzánk a vendégeink fotózásra, de mi ennek mindig csak örülni tudunk, hiszen számtalanszor előfordul, hogy a fényképeken nem ugyanúgy működik egy-egy öltözet mint ahogy az valójában, így jó ha van kéznél választék.

Sok éves tapasztalatunkkal és fotós szemünkkel a hozott ruhák áttekintése után már legtöbbször látjuk is, hogy melyikhez milyen hátteret, világítást és hangulatot érdemes varázsolnunk, de még így sem lehet előre megmondani melyik lesz az abszolút kedvenc sorozat a fotózás alatt, bár azért Ági esetében erősen sejthető volt, hogy a csillogós, testhez simuló ruhája igencsak ütős lesz, így is lett. :)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Egy igazán érzelmes Anya-Lánya fotót mutatunk most meg, melyet családi fotózás alkalmával készítettünk.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Miért fontos számunkra, hogy stúdiónk a hagyományostól eltérő és minden részletében a lehető legotthonosabb hangulatú legyen?

Egyrészt azért, hogy ne csupán a klasszikus és nem mindenhez passzoló egyszínű hátterek előtt készíthessünk fotókat, nagyon változatos sorozatokat találhassunk ki és jóval beszédesebb, élettelibb képek születhessenek.

De sokkal fontosabb szempont, hogy mivel sokan úgy érkeznek hozzánk, hogy talán még sosem voltak profi fotózáson és nem mozognak magabiztosan a kamera előtt az otthonos érzés és a berendezett enteriőrök nyújtotta kényelem azonnal segít a stressz feloldásában és a mindenki számára előnyös és ugyanakkor mutatós pózok megtalálásába,. így a fotózás valóban jó élmény lesz és kellemes időtöltés mindenki számára.

Az őszinte mosoly pedig az egyik legjobb hozzávaló a szuper hangulatú fényképekhez. :)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Téli napra téli hangulat stúdiónkból.
A vintage szobánk téli hangulata sokakat magával ragad és mi örömmel használjuk ki a lehetőséget, hogy utánozhatatlan fotók szülessenek.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Az elmúlt hetek sok újdonsággal töltötték meg stúdiónkat.
Teljesen új enteriőrök és díszletek kerültek kialakításra, melyek nagyon változatos és igazán egyedi hangulatú képek megalkotását teszik lehetővé számunkra. Természetesen karácsonyi díszlettel is készülünk, idén ráadásul két teljesen különböző erre hangolt enteriőrrel. Hamarosan hozunk Nektek sok-sok új fotót a mi kis univerzumunkból, de addig is előzetesnek Vera képeit mutatjuk meg, Ő már élvezhette az új bútorok és enteriőr részletek nyújtotta lehetőségeket sok vidámsággal fűszerezve. :)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Amikor kültéri fotózásra jelentkeznek hozzánk mindig a kora esti időpontot javasoljuk kezdésnek, hiszen ilyenkor igazán ideális fényviszonyok között alkothatunk és ha jól alakul akár még ilyen ellenfényes képeket is készíthetünk, ahogy Móni fotózásán is. Ilyenkor kihasználjuk, hogy a nap alacsonyan van már és elsőre lehet furának tűnik de szándékosan teljesen szembe fordulunk a nappal, a hatás pedig nem marad el, bár az is tény, hogy Mi ilyenkor a gép mögött szinte semmit sem látunk az egészből, mert szinte a napba nézünk, így ilyenkor valódi érzésből fotózunk, de egy-egy ilyen utánozhatatlan hangulatú kép megér ennyit. :)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Egy kis nyári hangulat stúdiónkból.
Ma borongós az idő, de ez Minket csöppet sem zavar, hiszen a stúdióban bármikor varázsolhatunk akár nyári hangulatot is és élvezhetjük az alkotói szabadságot. :)
Sok más hátterünk és díszletünk mellett ez a virágos háttér is nagyon kellemes összhatást ad, nem csoda, hogy rendszeresen kiválasztásra kerül egy-egy fotósorozat alkalmával.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Milán és a buborékok. :) :) :)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Szeretnéd rózsaszínben látni a világot?
Ezt is kipróbálhatod stúdiónkban történő fotózás alkalmával. :)

Bármennyire töménynek is tűnik elsőre ez a rózsaszínben úszó hátterünk mégis esetenként nagyonis jó összhangot tud teremteni és valakinek kifejezetten jól áll, ahogy Annamária esetében is megtapasztalhattuk, akiből mindez laza, mosolygós, elragadó énjét hozta elő amit mi nagy örömmel fogadtunk és persze képekbe is zártuk. :)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Fotózásra nem csak egyedül lehet érkezni hozzánk, mindez szuper közös élménnyé is válhat.
Mi nagyon szeretjük amikor testvérek, barátok vagy akár párok jelentkeznek be hozzánk közös képek készítésére.

Ezek az alkalmak mindig sok nevetéssel és vidámsággal töltik meg a stúdiónkat és persze mindezt közben meg is őrizzük fotók formájában. Ez történt Ella, Gabi és Móni esetében is, az izgalomnak, feszengésnek semmi nyomát nem láttuk, hiszen a jó hangulat mindenről gondoskodott. :)

További képek többek közt Róluk is weboldalunkon: http://artbalance.hu/gallery.html
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded