Profile cover photo
Profile photo
Rettighedshavere imod ACTA
34 followers -
For folk der gerne vil have deres rettigheder beskyttet af andet end ACTA
For folk der gerne vil have deres rettigheder beskyttet af andet end ACTA

34 followers
About
Rettighedshavere imod ACTA's posts

Post has attachment
‎"Father Figure Records is a record-label that is devoted to promoting music to fans without criminalizing same fans for helping Father Figure Records with introducing and promoting this music to the world." Nu på P6BEAT.

Se også http://fatherfigurerecords.com/ og særligt http://fatherfigurerecords.com/about/

Det århusianske Father Figure Records har slået sig på organisationen Creative Commons, som i bund og grund går ud på, at dels give deres udgivelser gratis væk til musikforbrugeren, og samtidig få kradset penge ind. Hør om Father Figure Records og Creative Commons tankegangen. 15-18 på P6BEAT.

Post has attachment
Så er den gal igen: Ministeren bruger igen "de kreative" som løftestang i hendes argumentation for en aftale, der efter min mening kun er til skade for den gruppe (næstsidste afsnit).

Og så runder hun fint af med en fuldstændigt usubstantieret påstand om at ACTA vil skabe flere arbejdspladser.

http://www.information.dk/295003

Post has attachment
Der argumenteres for ACTA bl.a. under henvisning til at piratkopieringen af musik har antaget et grotesk omfang. De tal der har været fremme, stammer fra de store fonogramproducenter selv. Disse vil intet afsløre om tallene eller hvordan de er indsamlet. Tallene er forældede og sandsynligvis stærkt overdrevne.

DR2 Detektor om tallene, ca. 8 min. inde
Hele udsendelsen her:
http://www.dr.dk/nu/player/#/detektor/33513

Musikere, kunstnere, skribenter, opfindere, softwareudviklere og andre der skaber værker, til hvilke der knytter sig forskellige immaterielle rettigheder, bliver taget som gidsler i danske politikeres argumentation for ACTA.

Argumentationen lyder, at de små indholdsskabere har brug for ACTA for at kunne sikre deres levebrød, således at de selv kan profitere af deres værker.

Denne side er for folk der skaber beskyttet indhold, men som ikke mener at ACTA er midlet til at beskytte deres rettigheder, men at ACTA har potentialet til at hæmme innovation og kreativitet.

ACTA gør intet for godt for den gennemsnitlige forbruger, heller ikke dem der respekterer ophavsretten. ACTA har potentialet til at sætte hindringer i vejen for dem der skaber, innoverer og er kreative.
Det eneste ACTA tilgodeser er rettighedsindustrien, der holder fast i en forældet forretningsmodel.

ACTA cementerer et rettighedsbegreb der tilhører det forgangne årtusind. Vi har stadig brug for beskyttelse af vores værker. Det skal bare være på en måde der tilllader nytænkning.
Wait while more posts are being loaded