Profile cover photo
Profile photo
Myzatul Nyza
35 followers
35 followers
About
Myzatul's posts

Post has attachment
Resipi Daging Goreng Berlada Simple!
Apalah nak makan untuk berbuka ni ye? Kalau nak cepat dan sedap boleh try resipi kegemaran sekeluarga ni. Daging goreng berlada! Simple tapi sedap! Jom terus ke bahan2: Daging (ikut nak 1kg ke 500g ke) Cili kering (blend) Minyak masak Bawang besar (potong b...

Post has attachment
Resipi Sup Ayam Simple bersama cendawan enorki
Hi uolsss..semalam balik kerja dan fikir nak masak cepat dan senang.. Nasib masih ada perencah sup siam dalam fridge. perencah ni sedap masak sup daging..tapi sebab ayam yang tak beku, masak sup ayam jelah. Bahan2 sup senang ni: 1.Potongan ayam 2. perencah ...

Post has attachment

Post has attachment
Resipi Brokoli Goreng Udang
Sapa suka makan brokoli?? Sedapnya brokoli ni sebab rangup ja..ada jugak kata brokoli bagus untuk kesihatan. petang ni kita tengok resipi senang dan sedap untuk brokoli na.. Bahan2: 1. Brokoli 2. udang 3. bawang putih 4. sedikit halia 5. tepung jagung 6. mi...

Post has attachment

Post has attachment
Resipi Berbuka Puasa Simple: Sosej dan Daging Burger Goreng Sos
Hi semua..lama sungguh i sepi menyepi dari kongsi resipi masak2 kan. Hari ini 4 Ramadhan..dok pikir nak masak apa. Ini resipi simple semalam: Sosej dan Daging Burger Goreng Sos Baha-bahan: 1. Sosej 4 ketul 2. daging burger (ayam/daging lembu) 2 ketul 3. Baw...

Post has attachment
perlindungan sehingga anak2 berusia 25 tahun!

Post has attachment
miliki sendiri kad perubatan anda adalah lebih baik!

Post has attachment
rahsia melabur tanpa modal tunai

Post has attachment
Ade ke pelaburan TANPA MODAL TUNAI?
Pagi ni iollss terbaca info dari www.greatfinancialplanner.weebly.com Rupanya iollss dan uollss boleh invest guna akaun 1 KWSP ke dalam unit trust ye..ni ha artikel tu.. ________________________________________________________ Hari ini AZ nak sharing satu...
Wait while more posts are being loaded